Såld

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts allé 36

Slutpris: 3 195 000 kr

Torgny Segerstedts allé 36

Rymlig trea med stor inglasad balkong!

Välkommen till denna trivsamma genomgångslägenhet med en öppen planlösning och stilsäker färgsättning. Belägen i byggnad färdigställd 2016 med hiss från markplan. Här får ni en inglasad balkong med högt och soligt läge med fri utsikt mot skogen. Barnvänligt på lugn gata med direkt närhet till lekparken och skogen. Lägenhetens båda sovrum vetter mot lugn gata utan direkt insyn.

Planlösningen ger er hall med mycket bra förvaring, helkaklat badrum med badkar samt tvättmaskin och torktumlare, vardagsrum med utgång till balkongen och öppen planlösning mot köksdelen. Vidare får ni här två sovrum med rejäl förvaring. Ytterligare förvaring finns dessutom i förråd i källaren (ca 4 kvm).

Stabil och omtyckt förening som erbjuder en mycket fin gårdsmiljö med gräsyta och gemensamma trädgårdsmöbler belägen mot naturen. Här bor ni i ett nytt, trivsamt och barnvänligt område med behagligt cykelavstånd till stadskärnan. I närområdet finns bl. a fina motionsstråk i Stadsskogen, mataffär, apotek, restauranger samt gym och andra motionsmöjligheter i bl. a USIF Arena. Stor lekplats både för yngre och äldre i Solvallsparken. På bara några minuter tar du dig även till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC, Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet.

Varmt välkommen att anmäla er till visning!

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad