Kommande bostad

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts allé 34

  • price tag icon 8 439 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
4 595 000 kr
  • lamp and chair icon 5 rum och kök
area icon Yta
  • 116,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 8 439 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2014-16
Torgny Segerstedts allé 34

Femma i etage med två balkonger mot Stadsskogen!

Via hiss i markplan når du denna femma i etage, belägen högst upp i huset, med entré från lägenhetens båda våningsplan. Denna etagelägenhet präglas av en härlig känsla av rymd och ljus, genomgående moderna och tidlösa materialval samt mycket generöst med förvaringsmöjligheter och yta!
Redan i entrén och hallen möts du av ett härligt välkomnande med ljus från vardagsrummet och kökets generösa fönsterpartier. I hallen finns platsbyggda förvaringslösningar och klädkammare under trappen som tar dig vidare upp till lägenhetens andra våning. Sällskapsytorna är högst inbjudande och består av vardagsrum i öppen lösning mot kök med access till stor inglasad balkong som löper mot nordväst och stadsskogen. Öppenheten skapar fin samvaro och köket har stilren skåpinredning i vitt, plats för rejält matbord för sex personer och all maskinell utrustning ni kan tänkas behöva finns på plats. Ett av sovrummen finns i anslutning till sällskapsytorna, men kan tas bort om ett ännu större vardagsrum önskas. På samma våningsplan finns även badrummet med dusch och tvättutrustning.
En trapp upp finner du de andra tre sovrummen varav det ena utgör "master bedroom" med egen klädkammare och balkong med samma läge mot stadsskogen. De andra två sovrum har klädförvaring i skjutdörrsgarderober och det finns ytterligare en klädkammare i hallen. På detta våningsplan finner du det andra badrummet med badkar.

Balkongerna kan ni njuta av under hela dagen och oavsett väder, då den ena är inglasad. Här skapar du din egen oas mitt i stan då båda ger plats åt både generöst möblemang samt egna planteringar. Båda balkongerna är utrustade med belysning, eluttag och trallklätt golv.

Välmående, relativt nybyggd bostadsrättsförening med normal belåning. Lättillgängliga garageplatser i källarplan och utomhusplatser med eller utan el-plint, i dagsläget finns en utomhusparkering ledig. Fördelaktigt bredbandsavtal ingår i avgiften och grönskande innergårdar som utöver grönska erbjuder rofyllda platser för rekreation. I källarplan finns ett förråd som tillhör lägenheten.

Rosendal utgör ett av Uppsalas absolut trendigaste områden; här har man låtit färger och spännande arkitektur vara ledstjärnorna och det är riktigt fascinerade att vandra runt bland fastigheterna. Man har lyckats bädda in området mellan två naturreservat, vilket i sin tur ger en mycket rofylld miljö. Nu är de flesta fastigheterna i området resta och innergårdarna omsorgsfullt iordninggjorda med platser för rekreation, handel, välsorterade mataffärer, restauranger, populära fik, flertalet lekplatser, parkmiljöer, förskolor, skola upp till gymnasieålder och fritidsaktiviteter för alla åldrar. Som boende i Rosendal har du dessutom nära till det mesta såsom Uppsalas stadskärna, välbyggda cykelbanor som på ett par minuter tar er till Uppsalas olika stadsdelar, invid tennishall med gym, nära flera av universitetets utbildningsanstalter, natur och friluftsliv. Stadsbussar finns runt knuten och går mot citykärnan vart femte minut, du har även all övrig tänkbar service på bekvämt avstånd och närhet till nyrenoverade Gottsunda centrum med brett utbud av mat, shopping, gym, badhus m m.

Lägenheten planeras att prelimärt säljas under 2025. Anmäl ditt intresse idag för att få kommande uppdatering kring försäljningen.

Intresseanmälan
Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

previous slide
next slide
Planlösning från Torgny Segerstedts allé 34, Kommande i Rosendal, Uppsala
Planlösning från Torgny Segerstedts allé 34, Kommande i Rosendal, Uppsala
Planlösning från Torgny Segerstedts allé 34, Kommande i Rosendal, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad