Kommande bostad

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts Allé 32

  • price tag icon 5 446 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
3 095 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 74 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 446 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017
Torgny Segerstedts Allé 32

Underbar uteplats intill Stadsskogen och genomgående snygga materialval!

Kommande försäljning med planerade visningar i augusti 2024. Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

Välplanerad lägenhet i modern fastighet uppförd 2016-2017 med ett attraktivt läge precis intill Stadsskogen. Stor härlig uteplats med direkt åtkomst till fin lekplats, utegym och motionsspår! Genomgående stilrena materialval i bostaden och en genomgående fräsch känsla!

Bostaden har en attraktiv planlösning med halvöppet mellan kök och vardagsrum, stort badrum med tvättavdelning samt två separata sovrum i bra storlek. Köket har gott om förvaring, full maskinell utrustning och en ordentlig matplats. Det stora sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och bra förvaring i garderobsvägg. Det lättmöblerade vardagsrummet har utgång till den stora uteplatsen, som har ett ljust söderläge och gott om plats för både matgrupp och loungemöbler.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. I området finns även en ICA-butik, Hemköp, flera caféer, restauranger, tennisbanor, paddelbanor och gym. På senare år har också ett utbud av butiker och restauranger kommit till området och gör det ännu mer attraktivt!

Här bor du med Stadsskogen alldeles utanför fönstret där du kan njuta av gröna promenader eller löpturer på cykelvägar.

Intresseanmälan
Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Torgny Segerstedts Allé 32, Kommande i Rosendal, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad