Såld

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts allé 28

Torgny Segerstedts allé 28

Stilren trea med trevlig uteplats, bredband ingår i avgiften!

Här erbjuds en stilren och välplanerad bostad i modern fastighet! Stor härlig uteplats med direkt åtkomst till fin lekplats, utegym och stadsskogen. Genomgående stilrena materialval!

Bostaden har en attraktiv planlösning med halvöppet mellan kök och vardagsrum, stort badrum med tvättavdelning samt två separata sovrum i bra storlek. Köket har gott om förvaring, full maskinell utrustning och en ordentlig matplats. Det stora sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och bra förvaring i garderobsvägg. Det lättmöblerade vardagsrummet har utgång till den stora uteplatsen, som har ett ljust söderläge och gott om plats för både matgrupp och loungemöbler.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. I området finns även en ICA-butik, Hemköp, flera caféer, restauranger, tennisbanor, paddelbanor och gym.

Här bor du med Stadsskogen runt knuten. Njut av gröna promenader eller löpturer på cykelvägar längs med Fyrisån. I närheten finns även vackra Hågadalen.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad