Såld

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts allé 27

Slutpris: 1 950 000 kr

Torgny Segerstedts allé 27

Häftig lägenhet högst upp i huset med stor terrass om ca 40 kvm!

Fantastisk lägenhet belägen högst upp i huset med hiss från markplan och en imponerande egen takterrass.

Bostaden erbjuder en öppen och modern planlösning med ett fullt utrustat kök, rymligt helkaklat badrum utrustat med bland annat kombinerad tvättmaskin/torktumlare, allrum med utrymme för matplats, soffa och säng, samt hall med plats för avhängning och förvaring i garderober. Från allrummet tar du dig ut till den härliga terrassen.

Fastigheten är ritad av det framgångsrika danska arkitektkontoret Christensen & Co och färdigställdes 2017 med löparbana, gemensam takterrass med soltrappa samt street-basketplan på taket. Fin gemensam innergård i fastighet med hiss från markplan.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt för det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. I fastigheten hittar du ICA Nära Rosendal, Apotek, stort gym och lokaler med andra verksamheter. Stenkast till USIF-arena. Stadsskogen har du runt knuten, perfekt för dig som gillar det naturnära läget.

Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torgny Segerstedts allé 27, Såld i Rosendal, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad