Såld

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts allé 27

Slutpris: 1 620 000 kr

Torgny Segerstedts allé 27

Modern 1:a i eftertraktade Rosendal!

Välkommen till denna fantastiska 1:a med studiokänsla på fjärde våningen i populära Rosendal! Med sin öppna planlösning och med sitt höga läge i huset bor du med en trivsam utsikt utan någon direkt insyn. Lägenheten har en generös takhöjd om ca 3,7 m som ger en härlig känsla av rymd och de stora fönsterpartierna i sydvästläge medför ett fint ljusinsläpp! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en studiokänsla och ger sociala sällskapsytor med plats för matbord, skrivbord och dubbelsäng. Det moderna, helkaklade badrummet har fina materialval och är utrustat med bland annat kombinerad tvättmaskin och torktumlare. I hallen finns förvaring i två garderober och ytterligare förvaring finns bakom vindsluckan med stege. Lägenheten är nymålad (2022).

Brf Inspiration Rosendal består av 347 lägenheter och är ett häftigt och nytänkande projekt med bland annat löparbana, sittplatser och streetbasketplan på taket. I samma fastighet finns en välsorterad ICA-butik och ett modernt gym i flera våningar. Besök gärna gymmets hemsida för mer info kring medlemskap www.onewaygym.se.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda! På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Förutom ICA-butik och gym finns även även flera restauranger och mysiga fik i området. I närheten finns även USIF-arena som erbjuder tennis, gym och padelbanor. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen. Perfekt cykelavstånd till det mesta samt bra bussförbindelser!

Denna rymliga 1:a med låg avgift är en perfekt bostad för dig som studerar, ska köpa bostad för första gången eller ett yngre par som vill ha en modern och lättskött bostad i Rosendal! Flexibelt tillträde! Välkommen att anmäla dig till visningen eller kontakta mäklaren för privatvisning!

Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torgny Segerstedts allé 27, Såld i Rosendal, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close