Till salu

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts allé 27

Nästa visning
calendar icon söndag 30 juni 14:30 - 14:50
  • price tag icon 1 611 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 695 000 kr Eller enligt ök
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 27 m2 boarea
  • 12 m2 biarea
price tag icon Månadsavgift
  • 1 611 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017
Torgny Segerstedts allé 27

Modern 1:a med balkong med låg månadsavgift!

Välkommen till denna moderna 1:a med sovloft samt härlig balkong mot innergården i ett av Uppsalas häftigaste projekt, brf Inspiration Rosendal! Bostaden präglas av en imponerande takhöjd vilket tillsammans med ljusinsläppet ger en härlig känsla av ljus och rymd. Standarden är genomgående hög och planlösningen är optimal med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Sovloftet rymmer större säng, förvaring och yta för skrivbord vilket gör att lägenheten kan nyttjas som en 2:a. Badrummet är helkaklat och utrustat med bland annat kombimaskin. Här bor du med bekvämligheter så som hiss från markplan, löparbana på taket, gym, danscenter och ICA-butik i samma fastighet.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen och i samma fastighet finns en välsorterad ICA butik med bra öppettider. Även bra pendlarläge med nära till påfart till E4:an.

Välkommen att anmäla dig till visningen!

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! söndag 30 juni, 14:30 - 14:50
Anmäl mig
Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Torgny Segerstedts allé 27, Till salu i Rosendal, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad