Såld

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts allé 26

Slutpris: 1 895 000 kr

Torgny Segerstedts allé 26

Välplanerad tvåa i populära Rosendal!

Välkommen till en fantastiskt välplanerad 2:a. Här bor du med genomgående vackra ekparkettgolv och utvald interiör i ljus färgskala kombinerat med en känsla av rymd och hög kvalité. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum lämpar sig utmärkt för dig som gärna bjuder över nära och kära då detta utrymme utgör en mycket inbjudande social yta. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt badrum med badkar och tvättmaskin. Lägenheten når du enkelt med hiss, direkt från markplan.

Förening från 2018 där mycket ingår i avgiften, värme, varmvatten, kallvatten, kabel-TV samt internet 250/100 Mbit/s.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen och i grannhuset finns en välsorterad ICA butik med bra öppettider.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad