Såld

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts allé 22

Slutpris: 3 440 000 kr

Torgny Segerstedts allé 22

Välplanerad 4:a i markplan med stilrena materialval och ett attraktivt läge i Rosendals utkant

Välkommen till denna välplanerade 4:a med stor uteplats i skyddat läge mot innergården, genomgående stilrena materialval och en halvöppen planlösning, belägen i Rosendals utkant.

Planlösningen erbjuder dig en välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring i garderober, rymligt vardagsrum med utgång till uteplatsen som har ett lugnt läge mot innergården. Kök och vardagsrum i halvöppen planlösning där köket har stor matplats och bra förvaring bakom vita köksluckor. Vidare finns ett stort badrum med dusch och egen tvättutrustning, gäst-WC samt tre rymliga sovrum.

Här bor du med Stadsskogen runt knuten och i närheten finns även vackra Hågadalen. Här är det bara ca 15 minuters cykelfärd till city och ännu närmre har du till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet samt flertalet institutioner på universitetet. I närområdet finns även en ICA-butik, flera caféer och restauranger, tennis- och padelbanor samt inne- och utegym.

Varmt välkommen på visning!

Krister Stenqvist
Ansvarig mäklare

Krister Stenqvist

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Krister

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torgny Segerstedts allé 22, Såld i Rosendal, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad