Såld

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts allé 21

Slutpris: 1 675 000 kr

Torgny Segerstedts allé 21

Välplanerad etta med praktisk sovloft och egen uteplats. Tvättmaskin och diskmaskin finns!

Väldisponerad och ljus 1:a med sovloft i en av Uppsalas mest spännande byggnader. Välkommen till brf Inspiration Rosendal. Bostaden erbjuder förutom sina 27 kvm boarea, även ett praktiskt sovloft om ca 12 kvm. Byggnaden färdigställdes år 2017 med bl a löparbana, gemensam takterrass och street-basketplan på taket. Föreningen har även en mycket trevlig och grönskande innergård.

Planlösningen erbjuder hall med förvaring. Rymligt badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Vardagsrum med ett fönsterparti från golv till tak och utgång till egen uteplats mot lugn innergård. Pentry med inredning från Vedum och en öppen planlösning mellan pentry och vardagsrum. Vidare får du här ett sovloft med plats för stor säng och bra förvaring. Lägenheten har genomgående parkett- och klinkergolv samt ljust målade väggar.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. Området expanderar och stadsdelen är byggt med omsorg till miljö och hållbarhet. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. I fastigheten hittar du ICA Nära Rosendal, Apotek, stort gym och lokaler med andra verksamheter. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen.

Bör ses!

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torgny Segerstedts allé 21, Såld i Rosendal, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad