Till salu

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts allé 21

  • price tag icon 1 321 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 795 000 kr
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 27 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 1 321 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 5 (med hiss)
Torgny Segerstedts allé 21

Mycket kvadratsmart 1:a med rymligt sovloft, bra ljusinsläpp och generös takhöjd!

Väldisponerad 1:a i ett av Uppsala häftigaste projekt, brf Inspiration Rosendal. Bostaden ligger högt belägen med trivsam utsikt och har förutom sina 27 kvm boarea även ett sovloft på ca 12 kvm.

Planlösningen erbjuder hall med förvaring, rymligt badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, vardagsrum och köksdel med generös takhöjd om ca 3,7 m. Genomgående fina askparkettgolv och ljust målade väggar förutom i badrummet som har klinkergolv och kaklade väggar.

I Brf Inspiration Rosendal finns 347 lägenheter och bl.a. street-basketplan, soltrappa och löparbana på fastighetens tak! Brf:en hyr ut lokaler till bl.a. en välsorterad Ica-butik och toppmodernt gym.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen.

Intresseanmälan
Klas Winter
Ansvarig mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Klas

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Torgny Segerstedts allé 21, Till salu i Rosendal, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad