Såld

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts allé 17B

Slutpris: 3 700 000 kr

Torgny Segerstedts allé 17B

Perfekta boendet för dig som söker en modern lägenhet med bra läge och närhet till naturen. Denna välplanerade 4:a med två badrum och en stor härlig balkong erbjuder genomgående ljusa ytskikt och parkettgolv. Ett modernt snyggt kök från HTH och bänkskiva i carraramarmor med tillhörande stänkskydd samt fina vitvaror och med öppen planlösning mot vardagsrummet. Ljust och härligt sovrum med skjutdörrsgarderober och utgång till den härliga balkongen. Lägenheten erbjuder ytterligare två sovrum samt två bra badrum ena med badkar, tvättmaskin och torktumlare, den andra med dusch, i båda badrummen finns även golvvärme. I hallen finns även en rymlig skjutdörrsgarderob.

Hiss finns i direktanslutning till garaget som ni når smidigt från varje våningsplan och bland det gemensamma utrymmena finns cykelrum, tvättstuga och barnvagnsrum.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen.

Att flytta till ett modernt hus är att flytta till enkelhet och hållbarhet. I K57 Rosendal har man dessutom lagt till en komponent: lekfullhet. I husets hjärta ligger den gemensamma Hobby Lobbyn, vilket är precis vad det låter som, en självklar mötesplats för de boende med utrymme för dina specialintressen. Lokalen utrustas med verktyg för att till exempel mecka med cykeln, renovera möbler eller snickra ihop en helt ny favoritsyssla. Här kan du hämta inspiration från grannarna och utbyta idéer. Behöver du en paus kan du kliva ut till den mysiga innergården som binder samman husen. För dig som har gröna fingrar och vill ha en rogivande plats för dina växtprojekt finns här arbetsbord och odlingslådor. I huset finns även flera bekvämligheter som underlättar vardagen: Garaget når du smidigt med hiss från ditt våningsplan och bland de gemensamma utrymmena finns grovtvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torgny Segerstedts allé 17B, Såld i Rosendal, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close