Såld

Saltsjöbaden, Nacka

Torggatan 4B

Slutpris: 1 600 000 kr

Torggatan 4B

Generös balkong i söderläge!

** Balkong i söderläge ** Väldisponerat ** Närhet till Saltsjöbadens centrum ** Nära kommunikationer ** Insynsfritt läge **

Välkommen till denna rymliga bostad som erbjuder en generös balkong i söderläge! Här bor ni i ett centralt läge med närhet till kommunikationer, matbutik och all tänkbar service som Saltsjöbadens Centrum erbjuder. Bostaden disponerar ett fullt utrustat kök med matplats, gott om arbetsyta och bra förvaring. Hallen leder vidare in till allrummet som förlängs av en generös balkong i söderläge. Balkongen är belägen i ett helt insynsfritt läge och en vacker utsikt mot lummig natur. Allrummet har gott om plats för större säng, sängbord, soffa och tv-möbel. I hallen finns utrymmet för flertalet garderober, möjlighet att även placera ett skrivbord för att på så sätt erhålla en arbetsplats. Badrummet är utrustat med wc, dusch, tvättmaskin samt spegelskåp. Saltsjöbanan, med närmsta station Tippen, tar dig med täta avgångar till Slussen på endast ca 20 minuter. Detta hem ligger alldeles intill Saltsjöbadens Centrum som erbjuder ett brett utbud av butiker och service. Här finns bl.a två matbutiker, systembolag, bibliotek, apotek, frisör, restauranger och butiker. I närheten finns rogivande natur för härliga promenader, Saltsjöbadens golfbana (18 och 9 hål) med anlagt längdspår vintertid, samt trevliga bad i Lundsjön. Externt förråd hör till bostaden.

Välkommen hem!
Med vänlig hälsning, Emma Strindin | Widerlöv Nacka 070 28 10 627

Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad