Såld

Nyby, Uppsala

Topeliusgatan 4

Slutpris: 1 795 000 kr

Topeliusgatan 4

Fin gaveltvåa på våning 8/8 med fantastisk utsikt!

Nu finns chansen att flytta in i denna välplanerade gaveltvåa, högst upp i huset på våning 8/8 med enastående utsikt utan insyn! Här kan du dessutom njuta av både kvällssol och solnedgång från den inglasade balkongen i västerläge med utsikt mot bland annat Gamla Uppsala högar. Lägenheten har genomgående ljusa och fina ytskikt med ett otroligt ljusinsläpp tack vare gavelläget! Den välplanerade planlösningen erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger härliga sällskapsytor. Vidare finns ett generöst sovrum med gott om förvaring i intilliggande klädkammare samt ett helkaklat badrum utrustat med bland annat kombinerad tvättmaskin och torktumlare från 2023. I hallen finns avhängningsmöjligheter samt förvaring i garderob.

Här bor du i modern fastighet från 2005 med hiss från markplan. Fastigheten ligger lugnt belägen vid en återvändsgränd utan genomfartstrafik. En stor fördel för dig som flyttar hit är att du får direkt tillgång till en parkeringsplats med elplint för endast 250 kr/mån! Föreningen har även ett gemensamt elavtal som ger en låg månadskostnad för din hushållsel.

Nyby är ett barnvänligt område med närhet till både förskola och skola. Via kort gång- och cykelavstånd finns Gränbystaden med dess breda utbud av shopping, service och restauranger. I närområdet finns en välsorterad Willys-butik och för dig som pendlar med buss finns busshållsplats nära bostaden - även smidig påfart till E4:an! För dig som gillar natur och motion finns Gamla Uppsala högarna med fina motionsspår i vacker omgivning.

Bostad med utsikt som bör upplevas på plats! Kontakta mäklaren vid intresse!

Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Topeliusgatan 4, Såld i Nyby, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad