Såld

Nyby, Uppsala

Topeliusgatan 2B

Slutpris: 2 110 000 kr

Topeliusgatan 2B

Fin gavellägenhet med inglasad balkong i naturnära Nyby!

Välkommen till denna välplanerade lägenhet med inglasad balkong som vetter ut mot lummig allmänning! Bostaden ligger på tredje våningen i fastighet med hiss från markplan med gott i ljusinsläpp tack vare gavelläget. Planlösningen fördelar sig på hall med avhängningsytor, inbjudande vardagsrum med delvis öppen planlösning till köket med plats för matgrupp samt utgång till balkongen. Vidare finns två sovrum, ett helkalklat badrum som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. I lägenheten finns goda förvaringsmöjligheter i klädkammaren samt ytterligare förvaring i tillhörande vindsförråd.

Bostadsrättsföreningen Topeliusparken är en välskött förening med god ekonomi där värme, varmvatten, kallvatten, basutbud TV, bredband och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften. Föreningen har även ett gemensamt elavtal som ger en låg månadskostnad för din hushållsel. Fastigheten ligger lugnt belägen vid en återvändsgränd utan genomfartstrafik.

Nyby är ett barnvänligt område med närhet till både förskola och skola. Via kort gång- och cykelavstånd finns Gränbystaden med dess breda utbud av shopping, service och restauranger. I närområdet finns en välsorterad Willys-butik och för dig som pendlar med buss finns busshållsplats nära bostaden - även smidig påfart till E4:an! För dig som gillar natur och motion finns Gamla Uppsala högarna med fina motionsspår i vacker omgivning.

Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Topeliusgatan 2B, Såld i Nyby, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad