Såld

Vasastan - Birkastan, Stockholm

Tomtebogatan 3A, 4tr

Slutpris: 4 200 000 kr

Tomtebogatan 3A, 4tr

Underbar lägenhet i toppskick med solig balkong i söderläge!

Välkommen till denna lägenhetsdröm. Högt och fritt läge med balkong i soligt söderläge. Smakfullt renoverad i absolut toppskick.

- Balkong i söderläge
- Skuldfri förening
- Låg avgift
- I hjärtat av Birkastan
- Fönster i två väderstreck
- I absolut toppskick
- Bevarade detaljer
- Restauranger och uteliv runt hörnet

På en av stans mest eftertraktade adresser i hjärtat av Birkastan ligger denna pärla. Högt och fritt läge på våning fyra med ett fantastiskt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Vackra glasinfattade balkongdörrar till den soliga balkongen. Genomgående ljus färgsättning och smakfulla material. Vackra golv och generös takhöjd. Gamla fina detaljer har blandats med nya. Mysigt kök, modernt inrett med vita, högblanka skåpluckor. Kaklat upp till tak samt infälld belysning. I köket finns det charmiga trägolvet samt serveringsskåpet bevarat. Spröjsat fönster med härlig utsikt. Badrummet är helkaklat i vitt. Bara att flytta in och njuta av ett drömboende i stadens puls.

Den välskötta föreningen är skuldfri med låga avgifter. Samtliga stora renoveringar är utförda.

Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. Vi äter mer än gärna på Birkastans pizzeria dit människor vallfärdar för den helt otroliga pizzan. Stanna till vid Mellqvist eller Bröd & salt för en kaffe och en riktigt god macka eller ät Stockholms bästa sushi på Raw på Rörstrandsgatan. Gillar du indiskt kan vi varmt rekommendera Shanti på Karlbergsvägen eller oxfiléplankan på Dalanisse - en riktig klassiker! För den shoppingsugna finns Västermalmsgallerian på andra sidan Sankt Eriksbron där de flesta butikskedjorna finns. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, flygbuss och flertalet innerstadsbussar som passerar på Sankt Eriksplan.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tomtebogatan 3A, 4tr, Såld i Vasastan - Birkastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad