Såld

Vasastan - Birkastan, Stockholm

Tomtebogatan 27, 4 tr

Slutpris: 5 200 000 kr

Tomtebogatan 27, 4 tr

Brf Tomtebo är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1921. Föreningen äger marken och förvärvade fastigheten 1923.
Adresserna är Tomtebogatan 27 och Norrbackagatan 40. Föreningen består av 30 lägenheter med bostadsrätt samt 3 lokaler med hyresrätt.
Lokalerna ger mycket goda intäkter till föreningen.
Medlemmarna har tillgång till en fin gemensam innergård, tvättstuga, cykelrum samt cykelställ på gården.

Birkastan är ett av Stockholms populäraste områden att bo i med dess trivsamma atmosfär och vackra sekelskifteshus. Kvarteret ramas in av Rörstrandsgatan, Norrbackagatan, Karlbergsvägen och Birkagatan. Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. Vi äter mer än gärna på Birkastans pizzeria dit människor vallfärdar för den helt otroliga pizzan. Stanna till vid Mellqvist eller Bröd & salt för en kaffe och en riktigt god macka eller ät Stockholms bästa sushi på Raw på Rörstrandsgatan. Gillar du indiskt kan vi varmt rekommendera Shanti på Karlbergsvägen eller oxfiléplankan på Dalanisse - en riktig klassiker! För den shoppingsugna finns Västermalmsgallerian på andra sidan Sankt Eriksbron där de flesta butikskedjorna finns. Behagligt gångavstånd till Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. På bekvämt promenadavstånd hittar du lugnet i Vasaparken, barnens favorit! Här finns flera lekplatser, trevliga picknickytor att vila sig på, minigolf och café - underbart för barnfamiljen! Är du sugen på en längre promenad kan du strosa Kungsholmen runt. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, flygbuss och flertalet innerstadsbussar som passerar på Sankt Eriksplan.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tomtebogatan 27, 4 tr, Såld i Vasastan - Birkastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad