Till salu

Tollare, Nacka

Tollarevägen 53, 6 & 7 tr

  • price tag icon 8 714 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
5 995 000 kr /Bud
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 102 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 8 714 kr/mån
floors icon Våning
  • 6 av 7 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017
Tollarevägen 53, 6 & 7 tr

Egen takterrass högst upp i huset med hänförande sjöutsikt och sol hela dagen!

Egen takterrass högst upp i huset med hänförande sjöutsikt och sol hela dagen! Säljarna använder terrassen som sin egna trädgård och odlar följande: hallon, jordgubbar, amerikanska blåbär, örter, morötter och sockerärtor med väldoftande växter som kaprifol och lavendel. Bärbuskarna är mycket lättskötta och övervintrar i kruka. Från bostaden är det bara 50m ner till vattnet där badplats, båtbryggor och restauranger finns.

En mycket välplanerad och social lägenhet som med 2,60 m i takhöjd, ett genomgående vitpigmenterad ekparkettgolv med golvvärme, ljusa väggar och stora fönsterpartier ger ett härligt ljus till hela lägenheten.

Här erbjuds ett hem med exklusivt kök, komplett badrum med tvätt och torkmöjligheter, ett stort master bedroom med modern svart industrivägg från Smidesrum med ljudisolerande glas och dubbeldörr och platsbyggda garderober, två mindre rum till barn, gäster eller kontor. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar ett socialt hem med goda ytor för umgänge. I anslutning till vardagsrum/kök nås takterrassen med vacker utsikt och sol hela dagen. Genomgående golvyta utförs i bred enstavsparkett av vitpigmenterad ek, som ger ett vackert golv med naturlig känsla. Golvvärme finns i bostaden

Föreningen erbjuder tre gemensamma takterrasser, övernattningslägenhet samt relaxavdelning med bastu. Garage och tillhörande lägenhetsförråd nås direkt via hiss. Naturen i Tollare är vackert omgiven av vatten, klippområden och resliga tallskogar som passar både för svampplockning och joggingturer. Med vattnet alldeles inpå finns här alla möjligheter till båtliv och sköna seglatser vidare ut i skärgården.

Engagerade grannar och lokala entreprenörer ser till att det alltid händer något i Tollare. Torget är välbesökt av foodtrucks, pizzabåten lägger till vid kajen med jämna mellanrum, Bamse har hälsat på alla barn utanför Kennys Gelato, på Halloween kom Sommarskuggan på besök, två gånger i veckan är det lunchträning vid utegymmet och Tollare folkhögskola har äntligen återöppnat sin populära lunchrestaurang.

Här finner ni det moderna hemmet där stad möter skärgård!

- Takterrass på 55kvm
- Automatiskt solstyrda markiser i ljust tyg i hela lägenheten
- Högt belägen högst upp i huset
- Ljus och väldisponerad bostad för hela familjen
- Sociala ytorna är placerad rakt mot söder med utsikten
- Fin sjöutsikt
- Bra faciliteter i föreningen såsom övernattningslägenhet, relaxrum med bastu, 3 takterrasser och direktaccess till garaget
- 30 sekunder till gym, frisörsalong, närlivs, motorvägsbussar till slussen på ca 20 min
- Ångbåtsbrygga med Waxholmsbåt

Intresseanmälan
Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

previous slide
next slide
Planlösning från Tollarevägen 53, 6 & 7 tr, Till salu i Tollare, Nacka Planlösning från Tollarevägen 53, 6 & 7 tr, Till salu i Tollare, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad