Såld

Tollare, Nacka

Tollarevägen 51, 4 av 4 tr

Slutpris: 6 300 000 kr

Tollarevägen 51, 4 av 4 tr

Högst upp i huset i Tollare exklusivaste projekt. Påkostade materialval och vacker utsikt!

Högst upp i huset i Tollare exklusivaste projekt. Påkostade materialval, fin utsikt och dubbla badrum i en otroligt lyxig 3 rummare!

Varmt välkommen till ett modernt boende i nya eftertraktade skärgårdsstaden Tollare. Här bor du i en gavellägenhet med känsla för både detaljer och estetik. Stor balkong, öppen planlösning och stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp.
Väl inne i lägenheten möts du av ett genomgående toppskick och luftig planlösning med ljusa ytskikt och stora fönsterpartier för generöst ljusinsläpp som tillsammans med det underbara läget intill vackra Lännerstasundet skapar en fantastisk atmosfär och ett underbart boende. Möjlig att göra om till en 4:a.

Här finner du rymliga och rogivande rum med ljusa färger och exklusiva material, ett stort kök med köksö och perfekt utrymme för många gäster på stor sällskapsyta med öppen planlösning mot vardagsrummet, två harmoniska sovrum, två toppfräscha badrum med golvvärme utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Här erbjuds även goda förvaringsmöjligheter med flera platsbyggda garderober samt rymlig klädkammare. Den rymliga balkongen med sjöutsikt bjuder in till umgänge under sköna sommardagar med sol hela dagen.

Tollare i Nacka erbjuder en härlig skärgådsmiljö med vacker natur och vatten samtidigt som du har nära till Stockholms innerstad. Förutom möjligheten till båtliv, skogspromenader, joggingrundor och Tollares egna badplats får du nära till Bagarsjöns familjevänliga sandstrand. Vintertid plogas skridskobana och åker du hellre inomhus finns hockyrinken i Björknäshallen. Oavsett om du väljer bil eller buss kan du räkna med goda kommunikationer från Tollare. Bussen till Slussen tar ca 15 minuter och med bil tar det inte mycket mer än 10 minuter att ta sig via motorvägen in till stan

Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende och område att trivas och må bra i!

- 3:a med optimal planlösning

- Möjlig att göra om till en 4:a

- Härlig balkong med sjöutsikt

- Populärt område i skärgårdsmiljö

- Genomgående toppskick och generösa ljusinsläpp

- Gavelläge med fönster i tre väderstreck

- Badrum med tvättmaskin och torktumlare

- Goda förvaringsmöjligheter i flera platsbyggda
garderober och klädkammare.

- Modernt kök med diskmaskin,

- Goda kommunikationer finns i närområdet

- föreningen har ca 113 Milj kr i lån i långfristiga skulder

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tollarevägen 51, 4 av 4 tr, Såld i Tollare, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad