Kommande bostad

Tollare, Nacka

Tollarevägen 4

  • price tag icon 2 543 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 1.5 rum och kök
area icon Yta
  • 49,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 543 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2016
Tollarevägen 4

Varmt välkommen till ett modernt boende i den eftertraktade skärgårdsstaden Tollare med mysig uteplats, öppen planlösning och vackra fönsterpartier med härligt ljusinsläpp. Här bor du i en lägenhet med känsla för både detaljer och estetik. Hög takhöjd som skapar extra rymd, vackra spröjsade fönster, och generös uteplats med sol under förmiddagen. Garanterad parkeringsplats. Missa inte denna pärla!

Väl inne i lägenheten möts du av ett genomgående toppskick och luftig planlösning med ljusa ytskikt och stora fönsterpartier för generöst ljusinsläpp som tillsammans med det underbara läget intill vackra Lännerstasundet skapar en fantastisk atmosfär och ett underbart boende.

Här finner du ett rymligt vardagsrum i öppen planlösning och ett rogivande rum/sovalkov med tidlösa färger och material. Sällskapskök med gott om plats för matbord och ett perfekt utrymme för flera gäster i öppen planlösning mot vardagsrummet, ett toppfräscht badrum med ingång från sovdelen utrustat med golvvärme, dusch, tvättmaskin och torktumlare. I lägenheten erbjuds även goda förvaringsmöjligheter med flera platsbyggda garderober. Den rymliga terrassen har ett lugnt läge mot bergskanten och bjuder in till umgänge under sköna sommardagar.

Tollare i Nacka erbjuder en härlig skärgådsmiljö med vacker natur och vatten samtidigt som du har nära till Stockholms innerstad. Förutom möjligheten till båtliv, skogspromenader, joggingrundor och Tollares egna badplats får du nära till Bagarsjöns familjevänliga sandstrand. Vintertid plogas skridskobana och åker du hellre inomhus finns hockeyrinken i Björknäshallen. Oavsett om du väljer bil eller buss kan du räkna med goda kommunikationer från Tollare. Bussen till Slussen tar ca 25 minuter och med bil tar det inte mycket mer än 10 minuter att ta sig via motorvägen in till stan.

Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende och område att trivas och må bra i!

- Garanterad parkeringsplats!
- 1,5:a med optimal planlösning
- Uteplats i lugnt läge
- Spröjsade fönster
- Populärt område i skärgårdsmiljö
- Genomgående toppskick och generösa ljusinsläpp
- Badrum med tvättmaskin och torktumlare
- Attraktivt läge ovanför det härliga Lännerstasundet
- Goda förvaringsmöjligheter i flera platsbyggda garderober.
- Modernt kök
- Goda kommunikationer finns i närområdet

Intresseanmälan
Thomas Jonasson
Ansvarig mäklare

Thomas Jonasson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Thomas

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad