Kommande bostad

Tollare, Nacka

Tollarevägen 4

  • price tag icon 4 470 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 3.5 rum och kök
area icon Yta
  • 87 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 470 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017
Tollarevägen 4

Varmt välkommen till ett modernt boende i nya eftertraktade skärgårdsstaden Tollare med stor terrass, öppen planlösning och stora vackra fönsterpartier i tre väderstreck med härligt ljusinsläpp. Här bor du i en gavellägenhet med känsla för både detaljer och estetik. Hög takhöjd om 2,75 som skapar extra rymd, vackra spröjsade fönster, och generös terrass med sol från förmiddagen till kvällen. Garanterad parkeringsplats. Missa inte denna pärla!

Väl inne i lägenheten möts du av ett genomgående toppskick och luftig planlösning med ljusa ytskikt och stora fönsterpartier för generöst ljusinsläpp som tillsammans med det underbara läget intill vackra Lännerstasundet skapar en fantastisk atmosfär och ett underbart boende med plats för hela familjen.

Här finner du rymliga och rogivande rum med tidlösa färger och material, ett stort sällskapskök med köksö och perfekt utrymme för många gäster, öppen planlösning mot vardagsrummet, två harmoniska sovrum, ett toppfräscht badrum med golvvärme utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Här erbjuds även goda förvaringsmöjligheter med flera platsbyggda garderober samt rymlig klädkammare. Den rymliga terrassen har ett lugnt läge mot skogsdunge och bjuder in till umgänge under sköna sommardagar med eftermiddagssol.

Tollare i Nacka erbjuder en härlig skärgådsmiljö med vacker natur och vatten samtidigt som du har nära till Stockholms innerstad. Förutom möjligheten till båtliv, skogspromenader, joggingrundor och Tollares egna badplats får du nära till Bagarsjöns familjevänliga sandstrand. Vintertid plogas skridskobana och åker du hellre inomhus finns hockyrinken i Björknäshallen. Oavsett om du väljer bil eller buss kan du räkna med goda kommunikationer från Tollare. Bussen till Slussen tar ca 25 minuter och med bil tar det inte mycket mer än 10 minuter att ta sig via motorvägen in till stan

Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende och område att trivas och må bra i!

- 3,5:a med optimal planlösning
- Terrass i lugnt soligt sydväst läge
- Spröjsade fönster
- 2,75 i takhöjd
- Populärt område i skärgårdsmiljö
- Genomgående toppskick och generösa ljusinsläpp
- Gavelläge med fönster i tre väderstreck
- Badrum med tvättmaskin och torktumlare
- Attraktivt läge ovanför det härliga Lännerstasundet
- Goda förvaringsmöjligheter i flera platsbyggda garderober och klädkammare.
- Modernt kök
- Goda kommunikationer finns i närområdet

Intresseanmälan
Thomas Jonasson
Ansvarig mäklare

Thomas Jonasson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Thomas

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Dokument och länkar

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad