Såld

Tollare, Nacka

Tollareslingan 8

Slutpris: 4 750 000 kr

Tollareslingan 8

Magisk sjöutsikt med stor kungsbalkong och de sociala ytorna i front mot söder och vatten. Här har du direkt närhet till vattnet med fri utsikt från egen Balkong. Bostaden erbjuder en mycket bra planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum. Fantastiskt område där man bor granne med natur och vatten.

- Utsikt mot ångbåtsbryggan
- Möjligt att ta båten in till stan
- Ingen insyn
- Förrådet/klk kan man göra om till en sovalkov

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt förvaring i garderob och stort förråd/klk/sovalkov. Vidare in i bostaden når man köket som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som rymmer soffgrupp, tv-möblemang och matbord. Balkongen ligger i ett härligt söderläge med fri utsikt mot Lännerstasundet, här har du gott om plats med bord med stolar, grill, möblemang och massa växter/odlingar.

Välutrustat kök med stilrena vita köksluckor och beslag i mässing. Bra förvaring och goda arbetsytor på en fin grå bänkskiva. Påkostade vitvaror i sober vit design. Utrustningen inkluderar: induktionshäll, ugn, en snygg integrerad köksfläkt, mikrovågsugn, kyl/frys, samt integrerad diskmaskin. Plats för matbord.

Stort och stilrent badrum med grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, dusch med glasvägg, handfat med kommod, handdukstork, dimmer, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och överskåp. 

Genomgående golv av matt ekparkett. 

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tollareslingan 8, Såld i Tollare, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad