Såld

Tollare, Nacka

Tollareslingan 7, 7 tr

Slutpris: 4 500 000 kr

Tollareslingan 7, 7 tr

Nu har du chansen att förvärva denna fantastiska 2:a i Tobin Properties exklusiva projekt i Tollare. Här bor du med hög standard, vackert burspråk, sjöutsikt och två balkonger. Välkommen till denna ljusa gavel-2:a om 62 kvm. Här får du något utöver det vanliga när det gäller design, materialval, ljusinsläpp och optimal planlösning med dolda rör och golvvärme.

Perfekt planerad bostad med bra sovrum, ett helkaklat badrum med dusch och kombinerad tvätt och tork. Härlig öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet har ett magiskt burspråk med slående utsikt och som kan användas som arbetsplats, matplats eller varför inte en läshörna.En trevlig generös balkong i västerläge med sjöutsikt och en en mindre med utsikt mot skogen båda balkongerna når man från vardagsrummet.

Fantastiskt sjönära bostadsområde där man kan vandra längs vattnet och ta sig över till Mårtens Holme och äta på den trevliga restaurangen Bruket. I föreningen finns takterasser att nyttja. Välkomna på visningen och upplev denna vackra bostad på plats!

Genomtänkt planlösning där kök och vardagsrum är hjärtat i bostaden. Här finns matplats för större sällskap. Från vardagsrummet tar man sig ut på den generösa balkongen där du njuter av soligt västerläge med sjöutsikt högst upp i huset. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående påkostad enstavsparkett i ek och golvvärme. Fönsterbänkar i natursten och vitmålade tak och väggar.

- Två balkonger
- Ljus och väldisponerad bostad
- Golvvärme i hela bostaden
- Sjöutsikt
- Bra faciliteter i föreningen såsom föreningslokal, 2 st takterasser och närhet till garage och förråd
- 30 sekunder från gym, yoga, närlivs och bageri
- Vackert burspråk

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tollareslingan 7, 7 tr, Såld i Tollare, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad