Såld

Tollare, Nacka

Tollareslingan 7, 6 tr

Slutpris: 4 450 000 kr

Tollareslingan 7, 6 tr

Rymlig 3:a om 75 kvm i exklusiva brf Vyn. Här får du något utöver det vanliga när det gäller design, materialval, ljusinsläpp och optimal planlösning med dolda rör och golvvärme. Vill du bo med hög standard, sjöutsikt och balkong så har du hittat rätt!

Perfekt planerad bostad med flera bra sovrum, två helkaklade badrum med dusch, badkar, tvätt och torkmaskin, en trevlig balkong med sjöutsikt, vinterträdgård och en magisk öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet är öppet och socialt.

Fantastiskt sjönära bostadsområde där man kan vandra längs vattnet och ta sig över till Mårtens Holme och äta på den trevliga restaurangen Bruket. I föreningen finns takterasser att nyttja. Välkomna på visningen och upplev denna vackra bostad på plats!

Genomtänkt planlösning där kök och vardagsrum är hjärtat i bostaden. Här finns plats för 6-8 personer. Från master bedroom tar man sig ut på balkongen där du njuter av sjöutsikt. Sovrummet rymmer stor säng och har en klädkammare med snygg heltäckningsmatta. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående påkostad enstavsparkett i ek och golvvärme. Köksbänk i natursten och vitmålade tak och väggar.

- Ljus och väldisponerad bostad
- Välbyggt hus med hög standard där man tex inte ser ett enda rör i bostaden längs väggarna
- Golvvärme i hela bostaden
- Balkong med vinterträdgård
- Sjöutsikt
- Bra faciliteter i föreningen såsom föreningslokal, 2 st takterasser och närhet till garage och förråd
- 30 sekunder från busshållplats, gym, frisör, närlivs och bageri
- Stor klädkammare

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tollareslingan 7, 6 tr, Såld i Tollare, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad