Såld

Tollare, Nacka

Tollareslingan 50

Slutpris: 3 995 000 kr

Tollareslingan 50

Välkommen till Tollareslingan som erbjuder en eftertraktad bostad med hög livskvalité!

Välkommen till Tollare - ett område som erbjuder hög livskvalité och där denna fantastiska bostad väntar på dig! Med sin underbara balkong, delvis inglasad och som löper längs gaveln, är detta en plats där du kan njuta av en kopp kaffe medan du tar in den fantastiska utsikten.

Lägenheten har en välplanerad planlösning som skapar sociala ytor perfekta för att umgås med vänner och familj. Det stilrena och exklusiva köket och badrummet ger en modern känsla som verkligen lyfter bostaden.

Men det är inte bara bostaden som imponerar - du kommer också att bli en del av en populär förening som erbjuder fantastiska bekvämligheter. Med ett växthus och en takterrass kan du odla dina egna grönsaker och njuta av solen samtidigt. För avkoppling och lugn, finns det en bastu och relaxavdelning med en takterrass som bjuder på en spektakulär utsikt över det omkringliggande området. Dessutom kan du enkelt ordna boende för dina vänner och familj genom att hyra en gästlägenhet i föreningen.

Detta är en bostad som du absolut inte vill missa. Kontakta mäklaren idag för att få veta mer om denna fantastiska möjlighet!

Thomas Jonasson
Ansvarig mäklare

Thomas Jonasson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Thomas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad