Såld

Tollare, Nacka

Tollareslingan 5, 6 tr

Slutpris: 6 875 000 kr

Tollareslingan 5, 6 tr

En 4:a rok med exklusiva detaljer och slående västerläge med fri utsikt över området och sjöutsikt.

En 4:a rok med exklusiva detaljer och slående västerläge med fri utsikt över området och sjöutsikt mot Lännerstasundet och över mot Saltsjöbaden. Bostaden måste upplevas på plats om ni vill ha något utöver det vanliga! Balkong i högt fritt västerläge med kanske föreningens finaste utsikt. Solen kommer fram runt kl 11-12 och ligger på fram till kvällen.

Välkommen till denna vackra 4:a i västerläge på våning 6 med sjöutsikt och i fantastiskt solläge! Med bara 50m ner till vattnet där badplats, båtbryggor, strandpromenad och restauranger finns.

En mycket välplanerad lägenhet med exklusiva detaljer med ett genomgående vitpigmenterad ekparkettgolv med golvvärme, målade väggar och stora fönsterpartier som ger ett härligt ljus till hela lägenheten. 

Här erbjuds ett hem med exklusivt Vedumkök med gott om förvaring med en stor köksö för extra arbetsyta och förvaring. Ett snyggt badrum med tvätt och torkmöjligheter och en extra gästtoalett med dusch, ett stort master bedroom med ingång till en stor walk in closet. Två välplanerade barnrum med plats för säng och förvaring.
Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar ett socialt hem med goda ytor för umgänge. I anslutning till vardagsrum/kök nås balkongerna på varsin sida av det vackra burspråket. På balkongerna har ni sol från kl 11-12 på dagen tills den går ner. Genomgående golvyta utförs i bred enstavsparkett av vitpigmenterad ek, som ger ett tåligt golv med naturlig känsla. Golvvärme finns i bostaden.
Hela lägenheten är målad.

Föreningen erbjuder två gemensamma takterrasser samt övernattningslägenhet. Garage och tillhörande lägenhetsförråd nås direkt via hiss. Naturen i Tollare är vackert omgiven av vatten, klippområden och resliga tallskogar som passar både för svampplockning och joggingturer. Med vattnet alldeles inpå finns här alla möjligheter till båtliv och sköna seglatser vidare ut i skärgården.

Här finner ni det moderna hemmet där stad möter skärgård!

- Ljus och väldisponerad bostad för hela familjen med väl tilltagna sociala ytor
- Påkostad bostad med exklusiva materialval
- Fin sjöutsikt i perfekt och fritt västerläge
- Bra faciliteter i föreningen såsom övernattningslägenhet, 2 takterasser och direktaccess till garaget
- 30 sekunder från gym, yogastudio, närlivs, café Grindstugan, restaurang Bruket, padelbana, Kennys gelato som vann SM 2021 och bussarna
- Ångbåtsbrygga med Vaxholmsbåt ut i skärgården och pendelbåt vid vattnet mot Nybrokajen
- Uppdaterat lån ca 113 milj för föreningen

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tollareslingan 5, 6 tr, Såld i Tollare, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad