Till salu

Tollare, Nacka

Tollareslingan 5, 3 tr

3 195 000 kr
area icon Yta
  • 56 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 488 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 9 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017
Tollareslingan 5, 3 tr

Stor hörnbalkong om 21 kvm med vinterträdgård och sol från morgon till sen eftermiddag.

Nu har du chansen att förvärva denna fantastiska 2:a i Tobin Properties exklusiva projekt i Tollare. Här bor du med hög standard, vinterträdgård, sjöutsikt och en stor hörnbalkong på 21 kvm. Välkommen till denna ljusa gavel-2:a om 56 kvm. Här får du något utöver det vanliga när det gäller design, materialval, ljusinsläpp och optimal planlösning med dolda rör och golvvärme.

Perfekt planerad bostad med ett bra sovrum, ett helkaklat badrum med dusch och kombinerad tvätt och tork. Härlig och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet är väl tilltaget med fint ljusinsläpp från två vädersträck och anslutning till både en balkong samt vinterträdgård. I vardagsrummet ryms både matbord, sällskapsytor och en läshörna. Balkongerna vätter mot öster och söder med sol fram till sen eftermiddag. Från bostaden har du sjöutsikt.

Fantastiskt sjönära bostadsområde där man kan vandra längs vattnet och ta sig över till Mårtens Holme och äta på den trevliga restaurangen Bruket. I föreningen finns takterasser att nyttja, övernattningslägenhet/festlokal. Välkomna på visningen och upplev denna vackra bostad på plats!

- Hörnbalkong om 21 kvm med vinterträdgård
- Ljus och väldisponerad bostad
- Golvvärme i hela bostaden
- Sjöutsikt
- Bra faciliteter i föreningen såsom föreningslokal för övernattning och fest, 2 st takterasser och närhet till garage och förråd
- Waxholmsbåt går förbi Tollare kaj
- Padelbana finns i området
- 30 sekunder från gym, yoga, närlivs, cafe Grindstugan och närkrogen Bruket

Intresseanmälan

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Mark som ingår i upplåtelsen

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad