Såld

Tollare, Nacka

Tollareslingan 3, 4 tr

Tollareslingan 3, 4 tr

- Först till kvarn
- Exklusiva materialval
- Stor balkong med sjöutsikt
- Fantastisk takterrass i huset
- Billigt garage med hiss rakt ner och flertal laddningsstationer

Perfekta familjebostaden med sjöutsikt i vackra Tollare!

Denna bostad andas snygg design, påkostade materialval, välbyggt med dolda rör och golvvärme. Vill ni dessutom ha en väldisponerad familjebostad med både balkong och sjöutsikt. Då måste ni se denna på plats!

Sjöutsikt mot Lännerstasundet med fönster längs hela fasaden. Bostaden har en social och trevlig planlösning där du kan njuta av vattnet och båtarna samtidigt som du lagar mat och umgås med familjen. I föreningen finns tre takterasser att nyttja.

Bostaden har en genomtänkt planlösning där de sociala ytorna är längst ut mot söder och Lännerstasundet vilket är det mest efterfrågade i sjönära områden. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående vitvaxad enstavsparkett i ek och golvvärme. Fönsterbänkar i ljusgrå terrazzo och vitmålade tak och väggar.

- Högt belägen i och med det branta sluttande berget

- Ljus och väldisponerad bostad

- Sociala ytorna är placerad rakt mot söder med utsikten

- Bra faciliteter i föreningen såsom övernattningslägenhet, relaxrum med bastu, 3 takterasser och direktaccess till garaget

- 4 rok som kan göras om till en 5 rok

- Stort master bedroom

Paul Karlström
Ansvarig mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Paul
Jesper Lindgren
Assisterande mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tollareslingan 3, 4 tr, Såld i Tollare, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad