Till salu

Tollare, Nacka

Tollareslingan 26, 12/12 tr

  • price tag icon 4 813 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
3 750 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 54,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 813 kr/mån
floors icon Våning
  • 12 av 12 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2018
Tollareslingan 26, 12/12 tr

- Sjöutsikt
- Högst upp i huset
- Insynsskyddat
- Bra planlösning

Välkommen till denna trevliga och välplanerade 2 rok i Tollare. Hjärtat i bostaden är givetvis balkongen med ett helt insynsskyddat läge, där man har en fantastisk utsikt över Lännerstasundet.
Med närhet till natur och kommunikationer erbjuder detta boende något utöver det vanliga. Allt är genomtänkt och varenda kvadratmeter utnyttjad till max. Ljusa och moderna materialval gör detta till ett boende att trivas i. Föreningen har tillgång till 2 stora takterasser, bastu/relax och övernattningslägenhet.

Med sitt idylliska läge mindre än 20 minuter ifrån stadspulsen, erbjuds du som boende i Tollare allt från familjeliv och egentid, jobb och fritid, natur och storstad. Låt dig förföras av detta vackra skärgårdsområde där anor från 1400-talet förenas med det urbana livet. Inbäddat i det vackra landskapet erbjuds varierade boendemiljöer med allt från friliggande villor och läckra takvåningar till små välplanerade lägenheter och praktiska radhus. Alla utformade med de senaste lösningarna för hållbarhet och modernitet.

I Tollare finns en mindre livsmedelsbutik, lokalt bageri och gym. I området finns omtyckta förskolor och skolor. Här finns alla möjligheter att lära känna sina nya grannar i området. Tollare naturreservat, Boovallen, Kocktorpssjön, Boobadet och Bagarsjön är perfekta dagsutflykter. Det är dessutom nära till både Nacka Forum och Sickla köpkvarter.

Vid kajen finns det även solbrygga, båtplatser för gäster samt möjlighet till egen båtplats i Tollare Marina (separat kö). Här finns även en Pontonbro över till Mårtensholme och strandpromenad mot Lännersta. Nere vid kajen finns även Kennys gelato och restaurang Bruket Tollare. SL buss till/från Tollare Torg finns också.
Välkommen hem till Tollare!

Intresseanmälan
Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad