Såld

Tollare, Nacka

Tollareslingan 22, 7 tr

Slutpris: 5 200 000 kr

Tollareslingan 22, 7 tr

*Kontakta mäklaren för att boka visningstid*

En av Tollares absoluta pärlor på våning 7 med en spektakulär utsikt och vattenkontakt med vackra Lännerstasundet och Mårtens Holme. Ogenerat läge! Här bor du i en väldisponerad bostad med exklusiva materialval och gott om förvaringsmöjligheter. Generös balkong där utsikten är fantastisk med sol från morgon till kväll. Lite lyx i vardagen tackar man inte nej till!

- Vån 7, högt upp i Tollare med en fantastisk vattenkontakt
- Fri utsikt över Lännerstasundet och Mårtens Holme
- Stor möblerbar balkong med öppningsbar inglasning
- Social planlösning
- Exklusiva tillval
- Nära till skolor, natur, badsjöar, promenadstråk, Björknäs Centrum, Restaurang Bruket nere vid vattnet
- Utmärkta kommunikationer i form av bussar (nr 414, 442),
- Pendelbåt till stan och skärgården

Nu finns chansen att förvärva detta drömhem i ett av Tollares kanske häftigaste lägen 7 trappor upp i huset med fri utsikt mot vattnet. Fantastiskt utsikt från bostadens alla fönster. Här finner ni en stor möblerbar balkong rakt mot Lännerstasundet och Mårtens Holme där solen gör entré vid soluppgång och försvinner vid skymning. Den öppningsbara inglasningen gör att man kan njuta året om på balkongen.
Bostaden erbjuder även ett stort och öppet vardagsrum som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Från vardagsrummet når man köket som är stort och exklusivt med trivsamt köksfönster. Gott om förvaring och arbetsutrymmen samt matplats för hela familjen. Stort och exklusivt badrum. Perfekt familjebostad.

Bostaden har även två sovrum där masterbedroom är väldigt generöst, det mindre sovrummet har plats för säng och skrivbord. Båda sovrummen har fönster med utsikt mot vattnet.
Lägenheten är belägen 7 trappor upp i huset med frontläge mot vattnet med magisk vattenkontakt som bara kan upplevas på plats.

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tollareslingan 22, 7 tr, Såld i Tollare, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad