Såld

Tollare, Nacka

Tollareslingan 12, 9 tr

Slutpris: 3 400 000 kr

Tollareslingan 12, 9 tr

Sjönära boende med livskvalitet i fokus. Områdets mest yteffktiva 3 rok!

En väldigt trivsam trerummare med yteffektiv och bra planlösning. Bostad att trivas i för den lilla familjen, eller paret som vill ha ett extra rum. Där man både har de avskilda/privata sovrummen och sen den sociala ytan med kök och vardagsrum längst fram i söder med balkong och sjöutsikt. Magisk ljusinsläpp från alla fönster. Från bostaden ser man både vatten och skog över på Saltsjöbadsidan. Fina stilrena materialval och bra förening med garageplats.

- I bra läge nära vattnet
- Stor möblerbar balkong
- Social planlösning där sovrummen också ligger privat och avskilt
- Nära till skolor, natur, badsjöar, promenadstråk, Björknäs Centrum, Restaurang The Old Smokehouse. - Utmärkta kommunikationer i form av bussar som
går från Tollare torg (nr 414, 442),
- Båtar som går till både stan och skärgården

Nu finns chansen att förvärva detta drömhem där ni får allt paketerat i ett och samma hem. Två bra avskilda sovrum, Stort stilrent badrum med dusch och tvättmaskin. Bra umgängesytor för hela familjen med öppet mellan kök och vardagsrum. Från den sociala delen har man fint ljusinsläpp, södervänd möblerbar balkong och sjöutsikt. Kan det bli bättre!?
Vardagsrummet som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj är stort och rymmer soffa och tv. Från vardagsrummet når man köket som är stort och exklusivt med trivsamt ljusinsläpp. Gott om förvaring och arbetsutrymmen samt matplats för hela familjen.

Till bostaden finns ett ca 4 kvm stort förråd med direkt anslutning från trapphuset.

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tollareslingan 12, 9 tr, Såld i Tollare, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad