Såld

Tollare, Nacka

Tollareslingan 12, 5 tr

Slutpris: 5 100 000 kr

Tollareslingan 12, 5 tr

En väldigt trivsam fyrarummare med charmig och bra planlösning.

Bostad att trivas i för hela familjen, där man både har de avskilda/privata sovrummen och sen den sociala ytan med kök och vardagsrum längst fram i söder med balkong och sjöutsikt. Magisk ljusinsläpp från alla fönster. Från bostaden ser man både vatten och skog över på Saltsjöbadsidan. Fina stilrena materialval och bra förening med garageplats.

- I bra läge nära vattnet
- Stor möblerbar balkong
- Social planlösning där sovrummen också ligger privat och avskilt som man vill ha
- Två smakfulla badrum
- Nära till skolor, natur, badsjöar, promenadstråk, Björknäs Centrum, Restaurang The Old Smokehouse.
- Utmärkta kommunikationer i form av bussar som i augusti går från Tollare torg (nr 414, 442), samt i sommar även båtvägen.

Nu finns chansen att förvärva detta drömhem där ni får allt paketerat i ett och samma hem. Tre bra avskilda sovrum, två bra badrum med dusch i båda. Bra umgängesytor för hela familjen med öppet mellan kök och vardagsrum. Från den sociala delen har man fint ljusinsläpp, södervänd möblerbar balkong och sjöutsikt Kan det bli bättre!?
Vardagsrummet som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj är stort och rymmer soffa och tv. Från vardagsrummet når man köket som är stort med bra arbetsytor och trivsamt ljusinsläpp. Gott om förvaring och arbetsutrymmen samt matplats för hela familjen. Två stora helkaklade badrum med dusch, wc och handfat med kommod, ett av badrummen är även utrustat med kombinerat tvättmaskin med praktisk arbetsbänk över. Bostaden har även tre sovrum där masterbedroom är väldigt generöst. Perfekt familjebostad!

Till bostaden finns ett ca 4 kvm stort förråd med direkt anslutning från trapphuset.

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tollareslingan 12, 5 tr, Såld i Tollare, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad