Såld

Tollare, Nacka

Tollareslingan 10, 3 tr

Slutpris: 4 700 000 kr

Tollareslingan 10, 3 tr

I ett insynsskyddat läge och fantastisk vattenkontakt med utsikt över vackra Lännerstasundet och Mårtens Holme. Här bor du i en väldisponerad bostad med vattenutsikt från bostadens alla fönster, exklusiva materialval och gott om förvaringsmöjligheter. Generös balkong där utsikten är fantastisk med sol från morgon till kväll. Lite lyx i vardagen tackar man inte nej till!

- Fri utsikt över Lännerstasundet och Mårtens Holme
- Stor möblerbar balkong
- Social planlösning
- Exklusiva tillval
- Nära till skolor, natur, badsjöar, promenadstråk, Björknäs Centrum, Restaurang Bruket nere vid vattnet
- Utmärkta kommunikationer i form av bussar (nr 414, 442),
- Pendelbåt till stan och skärgården

Nu finns chansen att förvärva detta drömhem med fri utsikt mot vattnet. Fantastiskt utsikt från bostadens alla fönster. Här finner ni en stor möblerbar balkong rakt mot Lännerstasundet och Mårtens Holme där solen gör entré vid soluppgång och försvinner vid skymning.
Bostaden erbjuder även ett stort och öppet vardagsrum som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Från vardagsrummet når man köket som är stort och exklusivt. Gott om förvaring och arbetsutrymmen samt matplats för hela familjen. Stort och exklusivt badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Bostaden har ett generöst sovrum med bra förvaring i skjutdörrsgarderob. I bostaden finns även en stor klädkammare som idag används som barn/lekrum.
Ett fantastiskt frontläge mot vattnet med magisk vattenkontakt som bara kan upplevas på plats. Välkommen på visning!

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tollareslingan 10, 3 tr, Såld i Tollare, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad