Kommande bostad

Tollare, Nacka

Tollareslingan 1, 2 tr

  • price tag icon 9 910 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
4 995 000 kr Utgångspris
  • lamp and chair icon 5 rum och kök
area icon Yta
  • 116 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 9 910 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017
Tollareslingan 1, 2 tr

Stor och exklusiv lägenhet med det lilla extra med fin sjöutsikt och båtlivet!

Vill du vakna i en stor och exklusiv lägenhet med det lilla extra till fin sjöutsikt och båtlivet, sedan köpa färskt bröd till frukost och ta ett morgon- eller kvällsdopp i Lännerstasundet, då har du kommit rätt.

Fantastisk bostad med stora fönster och härligt ljusinsläpp från tre väderstreck! Bra planlösning, fyra stora sovrum, gott om förvaring, stor balkong i härligt sydvästläge med vattenutsikt. Fantastiskt område där man bor granne med natur, djurliv, restauranger, vatten och båtliv.

- Exklusiva materialval
- Bostaden har solcellsstyrda markiser runt hela lägenheten som även går att styra manuellt. Dessa skyddar både mot sol och värme samt insyn, och ger en bra och jämn temperatur inomhus
- Bra ventilationssystem i lägenheten som håller god balans och värmenivå
- Stor balkong med sjöutsikt
- Fantastisk takterrass i huset
- Garage med hiss rakt ner och flertal laddningsstationer
- Bra faciliteter i föreningen såsom övernattningslägenhet, relaxrum med bastu, 3 takterasser och direktaccess till garaget
- Tillhörande externt förråd på samma våningsplan som bostaden

Perfekta familjebostaden med sjöutsikt i vackra Tollare!

Denna bostad andas snygg design, påkostade materialval, välbyggt med dolda rör och golvvärme. Vill ni dessutom ha en väldisponerad familjebostad med både balkong och sjöutsikt. Då måste ni se denna på plats!

Hall
Rymlig hall med plats för avhängning samt gott om förvaringsutrymmen i platsbyggda garderober.

Kök/vardagsrum
Modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrum, stor social yta med härligt ljusinsläpp.
Köket är stort med gott om förvaring och stora arbetsytor. Utrustat med induktionshäll, fläkt, ugn (självrengörande), micro, diskmaskin, integrerad kyl och frys.
Plats för stort matbord.

Balkong
Stor balkong i ett härligt sydvästläge med sjöutsikt. Plats för matbord och växter. Balkongen är snyggt gråmålad av föreningen.

Sovrum
Bostaden har 4 rymliga sovrum. 3 mindre som passar perfekt som barnrum/gästrum/kontor med plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbel.
Det större sovrummet har sjöutsikt, gott om förvaring i platsbyggda garderober och egen ingång till ett av bostadens badrum.

Badrum 1
Stilrent helkaklat badrum utrustat med wc, dusch samt tvättställ. Klädvårdshörna med tvättmaskin (inköpt 2021) och torktumlare (inköpt 2021)med praktisk bänk ovan samt skåp med förvaring. Reglerbar golvvärme finns.

Badrum 2
Helkaklat badrum med badkar, wc och tvättställ. Reglerbar golvvärme finns.

Hela bostaden håller hög materiell standard med genomgående vitvaxad enstavsparkett i ek, förutom badrum som är kaklat, och golvvärme. Fönsterbänkar i ljusgrå terrazzo och vitmålade tak och väggar. Det finns exklusiva mörkläggningsgardiner i varje rum som ingår i köpet.

Intresseanmälan
Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Tollareslingan 1, 2 tr, Kommande i Tollare, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad