Såld

Tollare, Nacka

Tollare torg 4, 2/2 tr

Slutpris: 6 000 000 kr

Tollare torg 4, 2/2 tr

En av föreningens bästa 4:a i gavel högst upp som släpper in ett otroligt ljus, fönster åt tre håll!

En av föreningens bästa 4:a i gavel högst upp som släpper in ett otroligt ljus med fönster i tre vädersträck. Ingen direkt insyn i bostaden och planlösningen är optimal och rikligt utrustat med tillval. Stora öppna rum samt två stora balkonger med sol hela dagarna. Fantastiskt område där man bor granne med natur och vatten. Här bor du med en vacker milsvid utsikt mot väster där solen färgsprakande går ner.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt förvaring i form av garderober. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som enkelt rymmer större soffgrupp, tv-möbler och stort matbord för större middagsbjudningar. Från vardagsrummet når man bostadens första balkong som har en sjöglimt. Denna balkong är inglasad för att kunna nyttjas året om, perfekt för avkoppling eller en måltid. Balkongen är stor och rymmer en sittgrupp och gröna växter.

Köket erbjuder mycket goda arbets- och förvaringsutrymmen. Ljusa skåpsluckor och bänkskiva i svart sten. Den maskinella utrustningen består av en fullstor kyl och frys, inbyggd micro och ugn i bekväm arbetshöjd, diskmaskin och inbyggnadshäll. Stor matplats för hela familjen.

Bostaden har tre sovrum. Ett master bedroom som rymmer större dubbelsäng och goda garderobsutrymmen i intilliggande klädkammare. Från sovrummet når man bostadens andra balkong som ligger i ett härligt västerläge med fin eftermiddags- och kvällssol. Balkongen är stor och rymmer enkelt sittgrupp och gröna växter och en grill. Bostadens andra sovrum är även rymligt och lättmöblerat. Här ryms större säng och annat möblemang. Bostadens tredje sovrum är lite mindre men det får plats med en dubbelsäng, garderob och ett mindre skrivbord. Vid master bedroom finns en stor klädkammare med praktiskt ELFA garderobssystem och även ett gavelfönster.

Stort och fräscht badrum i tilltalande färger med grått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, duschhörna, handfat, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaring i form av skåp. Bostaden har också en gästtoalett med handfat och toalett.

Båtplats finns då och då lediga i området några hundra meter från bostaden. Med båt kan du ta dig till mysiga ställen som tex Fjäderholmarna, Artipelag och Sjökrogen vid Grand Hotel vid Saltsjöbaden med en mysig färd på någon halvtimme.

Ett förråd tillhör bostaden på ca 4 kvm.

Detta är en fantastisk bostad som ni inte får missa. Varmt välkomna på visning.

- Hörnlägenhet i tre vädersträck med fina ljusinsläpp
- Två stora balkonger med fin utsikt
- Till bostaden ingår ett förråd om ca 4 kvm
- Parkering i garage går att hyra
- Gym, Yogastudio, Närlivs, bageri utanför porten
- Ångbåtsbrygga med Vaxholmsbåt vid vattnet och kommande pendelbåt mot Nybrokajen

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tollare torg 4, 2/2 tr, Såld i Tollare, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad