Såld

Tollare, Nacka

Tollare torg 4, 1 tr

Slutpris: 4 350 000 kr

Tollare torg 4, 1 tr

Gaveltrea med fönster i tre väderstreck. Två stora balkonger med fin utsikt och sol hela dagen.

Fantastiskt bra planerad gaveltrea som släpper in ett otroligt ljus både från öster, söder och väster. Social planlösning samt två stora balkonger med sol hela dagarna. Fantastiskt område där man bor granne med natur och vatten. 

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder avhängningsmöjligheter samt förvaring i form av garderober. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i halvöppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som enkelt rymmer större soffgrupp, tv-möbler och stort matbord för större middagsbjudningar. Från vardagsrummet når man bostadens första balkong med behaglig förmiddagssol och fin utsikt ner mot vattnet vid Lännerstasundet. Denna balkong är inglasad och blir en förlängning av vardagsrummet som kan nyttjas året runt. Balkongen är stor och rymmer en sittgrupp och gröna växter.

Köket erbjuder mycket goda arbets- och förvaringsutrymmen. Ljusa skåpluckor och bänkskiva i laminat. Den maskinella utrustningen består av en fullstor kyl och frys, inbyggd micro och varmluftsugn, diskmaskin och induktionshäll. Stor matplats för hela familjen.

Bostaden har två sovrum. Ett master bedroom som rymmer större dubbelsäng och förvaring i garderober och byrå. Från sovrummet når man bostadens andra balkong som ligger i ett härligt västerläge med eftermiddags och vacker kvällssol sent på kvällarna. Balkongen rymmer enkelt sittgrupp och gröna växter. Bostadens andra sovrum är även rymligt och lättmöblerat. Här ryms större säng och förvaring i garderob. Intill sovrummen ligger klädkammaren som har gott om plats för förvaring.

Stort och fräscht helkalkat badrum. Utrustat med wc, dusch, kommod, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänk ovan samt skåp för förvaring.

Båtplats finns då och då lediga i området några hundra meter från bostaden. Med båt kan du ta dig till mysiga ställen som tex Fjäderholmarna, Artipelag och Sjökrogen vid Grand Hotel vid Saltsjöbaden med en mysig färd på någon halvtimme. 

Ett förråd på ca 4kvm tillhör bostaden. 

- Optimalt planerad 3 rok
- Två stora balkonger med fin utsikt och sol hela dagen
- Gym, Yogastudio, Närlivs, bageri utanför porten, restaurang Bruket och Kennys Gelato
- Ångbåtsbrygga med Vaxholmsbåt och pendelbåt vid vattnet mot Nybrokajen
- Buss in mot stan går precis utanför porten tar ca 19 min

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tollare torg 4, 1 tr, Såld i Tollare, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad