Såld

Tollare, Nacka

Tollare strand 9

Slutpris: 6 000 000 kr

Tollare strand 9

Havsutsikt från samtliga fönster och sol på balkong hela dagen!

Panoramautsikt mot vatten från balkong, vardagsrum och kök. Här bor du med den absoluta vattenkontakten och får blicka ut över båtar, naturreservat och strandlinjen. Två bra sovrum som passar både familjen som paret som vill ha bekvämligheten och lyxen med ett extra rum. Bättre kan du inte bo i området. Ljusinsläppet är magiskt och likaså solläget på balkongen i sydvästläge. Bostaden måste upplevas på plats.

Vacker havsutsikt från balkong och alla lägenhetens fönster mot Lännerstasundet. Bostaden har en social och trevlig planlösning där du kan njuta av vattnet och båtarna från både kök, vardagsrum och balkong. I föreningen finns bra faciliteter i form av takterrass, relax precis vid vattnet med bastu och lounge, gym, övernattningslägenhet, hobbyrum samt generöst med cykelförvaring. Föreningen har även egna kajaker. Garageplats finns att tillgå. Välkommen att kontakta mäklare för mer info!

Bostaden har en genomtänkt planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående fint ekgolv, snyggt grått klinker i hall och helkaklat badrum. Fönsterbänkar i ljusgrå sten och vitmålade tak och väggar i moderna kulörer. Generöst kök med exklusiva materialval i form av bänkskiva i ljus kvartskomposit, integrerade vitvaror av hög kvalitet där det finns kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, micro och diskmaskin. Badrummet är stilrent och generöst där det idag finns en praktisk tvättdel med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan. Fin kommod, wc och duschhörna med plats för badkar. Självklart finns det komfortgolvvärme i badrummet och handdukstork. Två välplanerade sovrum med gott om klädförvaring samt en magisk inglasad balkong med ett sydvästläge som kan nyttjas året om och en utsikt du måste se på plats. Kom på visning så berättar jag mer!

- Belägen precis intill kajen

- Inglasad balkong som enkelt kan öppnas upp helt

- Två bra sovrum

- Ljus och väldisponerad bostad

- Öppen planlösning

- Hänförande sjöutsikt

- Bra faciliteter i föreningen såsom takterasser, övernattningslägenhet, gym, relax med bastu, cykelförvaring och ett stort garage

- Yteffektiv 3 rok 4 tr upp

- Stenkast från ångbåtsbrygga, badplats, bryggan över till Mårtens holme, restaurang och magisk glassaffär, Kennys Gelato

- Externt förråd, barnvagnsrum och soprum på samma våningsplan

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tollare strand 9, Såld i Tollare, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad