Såld

Tollare, Nacka

Tollare strand 5, 6 av 6 tr

Slutpris: 7 000 000 kr

Tollare strand 5, 6 av 6 tr

Lyxig och generös 3 rummare med generös privat takterrass i väster med växthus!

Lyxig och generös 3 rummare med generös privat takterrass i väster med växthus och en stor kvadratisk balkong i öster! I denna bostad kan du fånga solen dygnets alla timmar på någon av uteplatserna.

Hänförande sjöutsikt i från bostaden och uteplatserna med vackert ljusinsläpp i ett högt och fritt läge. Här blir du och utsikten ett med vattnet. Hiss direkt ner till strandpromenaden med promenadavstånd till badplats, Mårtens holme, ångbåtsbrygga med båtar till stan och skärgården, restaurang och magisk glassaffär - Kennys Gelato. Måste upplevas på plats!

- Belägen i absoluta direktkontakt med vattnet i ett av Tollares bästa lägen
- Hiss hela vägen ner till strandpromenaden
- Ljus och väldisponerad bostad, planerad för att fånga både sol och vatten oavsett tid på dygnet
- Insynsskyddat, högt fritt läge högst upp i huset
- Gott om förvaring i platsbyggda garderober
- Stor privat takterrass och generös balkong med sjöutsikt och sol hela dagen
- Bra faciliteter i föreningen såsom övernattningslägenhet, relaxrum med bastu, festlokal, cykelförvaring och ett stort garage
- Externt förråd tillhör bostaden om ca 4 kvm

Fantastisk sjöutsikt mot Lännerstasundet med generösa uteplatsmöjligheter. Bostaden har en social och trevlig planlösning där du kan njuta av vattnet och båtarna samtidigt som du kan koppla av i lugn miljö i bostaden. I föreningen finns bra faciliteter i form av takterrass, relax precis vid vattnet med bastu och lounge, gym, övernattningslägenhet, hobbyrum samt generöst med cykelförvaring. Föreningen har även egna kajaker. Garageplats finns att tillgå.

Bostaden har en genomtänkt planlösning med stora sociala ytor och ett rejält kök med direktkontakt med vattnet vilket är det mest efterfrågade i sjönära områden.

Planlösningen är möjlig att anpassa efter behov till tre sovrum. Stora sovrummet idag har tidigare varit två mindre.
Bostaden håller hög materiell standard med genomgående ljuslaserat ekgolv, snygg grå klinker i hall och helkaklade badrum. Fönsterbänkar i ljusgrå sten och vitmålade tak och väggar. Generöst och bra kök från Vedum med stilrena materialval, ljus bänkskiva, vitvaror av hög kvalitet med full maskinell utrustning i form av kyl och frys, induktionshäll, varmluftsugn, micro och diskmaskin. I anslutning till köket ligger vardagsrummet som är luftigt med härlig rymd, härifrån når man den stora balkongen som ligger i ett sydöstligt läge med sol hela förmiddagen och utsikt mot Lännerstasundet. Från andra sidan av huset har man bostadens generösa privata takterrass med plats för matbord, grill, lounge möbel och det fina växthuset. Terassen ligger i sydvästlig riktning med sol från dagen till kvällen. Fin sjöutsikt men också perfekt för häng och avkopplande stunder. Två generösa sovrum där det ena kan delas av till två mindre. Stilrent helkaklade badrum med härlig komfortgolvvärme, wc, dusch, handfat med kommod och en praktisk tvätthörna med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och överskåp.

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tollare strand 5, 6 av 6 tr, Såld i Tollare, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad