Såld

Tollare, Nacka

Tollare strand 3, 1tr

Slutpris: 5 950 000 kr

Tollare strand 3, 1tr

En bostad att bo och trivas i för hela familjen i populära Tollare!

Panorama vy mot vattnet i soligt söderläge med kvällssol på balkong. Bostaden har 3 meter takhöjd i de sociala delarna som ger en fantastisk rymd och känsla.

Med hänförande sjöutsikt i från samtliga fönster med vackert ljusinsläpp. Här blir du och utsikten ett med vattnet. Hiss direkt ner till strandpromenaden med promenadavstånd till badplats, Mårtens holme, ångbåtsbrygga med båtar till stan och skärgården, restaurang och magisk glassaffär - Kennys Gelato.
Måste upplevas på plats!

- Garage finns att hyra och laddplatser finns med direkt access till garaget från trapphuset
- Belägen i absoluta direkt kontakt med vattnet i ett av Tollares bästa lägen
- Hiss hela vägen ner till strandpromenaden
- Ljus och väldisponerad bostad, planerad efter att kunna se vattnet från hela bostaden
- Insynsskyddat läge
- Gott om förvaring i platsbyggda garderober
- Balkong med sjöutsikt och sol hela dagen
- Möjlighet att glasa in balkongen
- Bra faciliteter i föreningen såsom övernattningslägenhet, relaxrum med bastu, festlokal, cykelförvaring, tvättstuga och ett stort garage.
- Extraförråd 4m2

Fantastisk sjöutsikt mot Lännerstasundet med fönster längs hela fasaden. Bostaden har en social och trevlig planlösning där du kan njuta av vattnet och båtarna från samtliga fönster. I föreningen finns bra faciliteter i form av takterrass, relax precis vid vattnet med bastu och lounge, gym, övernattningslägenhet, hobbyrum samt generöst med cykelförvaring. Föreningen har även egna kajaker. Garageplats finns att tillgå.

Bostaden har en genomtänkt planlösning med stora sociala ytor och ett rejält kök med direktkontakt med vattnet vilket är det mest efterfrågade i sjönära områden.

Bostaden håller hög materiell standard med genomgående ljuslaserat ekgolv, snygg grå klinker i hall och helkaklade badrum. Fönsterbänkar i ljusgrå sten och vitmålade tak och väggar. Generöst och bra kök från Vedum med stilrena materialval, ljusgrå bänkskiva, vitvaror av hög kvalitet med full maskinell utrustning i form av kyl och frys, induktionshäll, varmluftsugn, micro och diskmaskin. I anslutning till köket ligger vardagsrummet som är luftigt med härlig rymd, härifrån når man balkongen som ligger i ett rakt söderläge med sol hela dagen och utsikt mot Lännerstasundet. 3 sovrum där två är mindre, perfekta som barnrum eller kontor och ett större sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaring.

Stilrena helkaklade badrum med härlig komfortgolvvärme, wc, dusch och kommod. Ena badrummet har även badkar och en praktisk tvätthörna med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och överskåp.

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tollare strand 3, 1tr, Såld i Tollare, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad