Såld

Tollare, Nacka

Tollare parkgränd 4

Slutpris: 10 500 000 kr

Tollare parkgränd 4

Hemtrevlig villa om 131 kvm i två plan på återvändsgränd i vackra Tollare!

*ACCEPTERAT PRIS. FÖRST TILL KVARN!*

Varmt välkommen till denna välplanerade och hemtrevliga villa om 131 kvm i två plan på lugn återvändsgränd i vackra skärgårdsstaden Tollare.

Drönarfilm finns att titta på!

Området är modernt och familjevänligt med nära service & bra restauranger beläget jämte ett naturreservat med goda kommunikationer via buss eller båt till stan. Närmaste skolan (Noblaskolan Saltsjö-Boo, F-9) når du via en skogspromenad. Huset (Eksjöhus) håller mycket hög kvalité, är välplanerat och har genomtänkta material-, och inredningsval. På husets framsida har du en altan i söderläge omgiven av Avenbokshäck med markis för där du kan koppla av i solen. Uppfarten är stenlagd och rymmer 2 bilar med möjlighet att bygga om till garage. På baksidan finner du en stor altan med stålinramat glastak (Solarlux) samt infravärme och plats för grill etc. Här finns mycket yta för loungemöbler och stort matbord. Nedanför altanen ligger en plan gräsmatta med fruktträd och buskar. Trädgården omsluts av ett trästaket och avslutas i Avenbokshäckar med en grind till allmänningen där du hittar en liten lekplats som övergår i ett skogsparti.

Till bostaden finns ett isolerat förråd om 5kvm i carport

- Genomgående toppskick och generösa ljusinsläpp
- Behagligt baksida med glastak och växtlighet
- Carport med loftutrymme med plats för 2 bilar samt enkel möjlighet att bygga om till ex. garage
- Tyst centraldammsugare från Allaway samt tillvald golvdammsugslucka i köket
- Fjärrvärme
- Bredband via öppet fiber
- Populärt område i skärgårdsmiljö med Waxholmsbåtar som trafikerar stan och skärgården
- Stenkast från gym Puls & Träning, finrestaurangerna Bruket & The Old Smokehouse, Kennys Gelato, yoga studio, bageri/café och Närlivs samt flera andra restauranger inom promenadavstånd
- Befriad från fastighetsavgift till 2028
- Småbåtshamn finns med båtplatser samt flera badplatser och promenadstråk längs vattnet som leder till Södra Lännersta, Boo Gård med Boobadets strand och brygga, Boo kyrka samt Boovallen för idrottsaktiviteter.

Bostaden har genomgående ekparkettgolv med kakel och klinkers i kök med vattenburen golvvärme i nedervåning och vattenburna element på övervåning. Marmor i samtliga fönsterpartier, fönster från golv till tak mot baksidan i vardagsrummet. Elektrisk golvvärme i övre badrum, LED-spotlights genomgående som går att dimra, LED-spotlights i fönsternischerna på nedervåningen, platsbyggda garderober i alla sovrum samt entré. Inbyggda Sonoshögtalare på nedervåningen. Dometic vinkyl med dubbla temperaturzoner i köket, Miele i tvättrummet & disk samt Siemens i övrigt (induktionshäll, micro, kyl & frys). Stolt Smide & Design har byggt in robusta glasdörrar i stål på nedervåningen för matsals/ kontorsdel samt glasskjutdörrar på övervåningen. Övervåningen rymmer 3 sovrum plus allrum samt klädkammare och stort badrum. Därtill finns en stor vind med rejält golv. Nedervåningen rymmer badrum, tvättrum med tvättmaskin/torktumlare/torkskåp samt städskåp och väggskåp, hallen har en inbyggd spegelgarderob, köket är rymligt med bra förvaring och belysning samt golvdammsugslucka, stort luftigt vardagsrum med öppen spis från Contura samt matsalsdel/ kontorsdel.

https://www.tollareinacka.se/

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tollare parkgränd 4, Såld i Tollare, Nacka Planlösning från Tollare parkgränd 4, Såld i Tollare, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad