Såld

Tollare, Nacka

Tollare kaj 8, 3 tr

Slutpris: 2 770 000 kr

Tollare kaj 8, 3 tr

Rymlig 2a i härliga Tollare! Möjlig att göra en yteffektiv 3 rok.

Rymlig 2a i härliga Tollare med möjlighet till ett sovrum till! Bra planlösning och gott om förvaring. Fantastiskt område där man bor granne med natur, djurliv, restauranger, vatten och båtliv.
I föreningen finns bra faciliteter i form av festlokal, bastu, övernattningslägenhet samt generöst med cykelförvaring. Garanterad garageplats.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen med grått klinker. Här finns goda avhängningsmöjligheter samt förvaringsmöjligheter. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som enkelt rymmer soffgrupp, tv-möbler och stort matbord för middagsbjudningar.
Köket erbjuder mycket goda arbets- och förvaringsutrymmen. Vita skåpsluckor, bänkskiva i fin laminat och stänkskydd i vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, inbyggd micro och varmluftsugn, diskmaskin och spishäll.

Bostaden har ett stort sovrum som rymmer större dubbelsäng och nattduksbord samt garderober.

Stort och fräscht helkaklat badrum i stilrena färger. Badrummet är utrustat med wc, dusch, handfat med kommod, handdukstork, dimmer, golvvärme samt tvättmaskin. Utanför badrummet finns en stor skjutdörrsgarderob med gott om förvaring, samt en stor klädkammare som kan användas för förvaring eller ett hemma-kontor/sovalkov.

Detta är en fantastisk bostad som ni inte får missa!

- Belägen precis intill kajen
- Stort sovrum
- Bra förvaring
- Ljus och väldisponerad bostad
- Öppen planlösning
- Bra faciliteter i föreningen såsom övernattningslägenhet, relaxrum med bastu, festlokal, cykelförvaring och ett stort garage
- Ångbåtsbrygga med båtar till stan och skärgården precis intill porten, badplats, brygga över till Mårtens holme, restaurang och magisk glassaffär - Kennys Gelato
- Extra förråd i huset

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tollare kaj 8, 3 tr, Såld i Tollare, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad