Till salu
Budgivning pågår

Tollare, Nacka

Tollare kaj 8

Nästa visning
calendar icon tisdag 25 juni 18:00 - 18:30
  • price tag icon 3 680 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
3 199 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 55 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 680 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2018
Tollare kaj 8

Lyxig och yteffektiv 3a i populär förening!

Välkommen till Tollare Kaj 8, 4tr och denna fantastiska lägenhet med en privat och insynsskyddad uteplats på den stora terrassen!

Denna optimalt planerade och svala trerumslägenhet erbjuder materialval av högsta kvalitet. Bostad att trivas i för den lilla familjen, eller paret som vill ha ett extra rum. Genomgående mörka ekgolv och vitmålade väggar med kontrasterande färger och detaljer skapar en elegant atmosfär. Lägenheten har ett insynsskyddat läge på fjärde våningen, med fönster och uteplats som vetter mot föreningens stora terrass och erbjuder en vacker utsikt över Lännerstasundet. Köket är modernt och fullt utrustat med vitvaror från Bosch. Det rymliga och stilrena badrummet inkluderar en praktisk tvätthörna med kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt en arbetsbänk ovanpå. Dessutom finns en elegant kommod, wc och duschhörna, med möjlighet att installera ett badkar. Självklart har badrummet komfortgolvvärme för extra bekvämlighet. Gott om förvaring i både hall och sovrum.

- Yteffektiv 3a
- Belägen precis intill kajen
- Garanterad garageplats, laddstolpar finns
- Magisk sjöutsikt
- Bra faciliteter i föreningen såsom övernattningslägenhet, relaxrum med bastu, festlokal, cykelförvaring och ett stort garage
- Stenkast från ångbåtsbrygga, badplats, bryggan över till Mårtens holme, restaurang och en magisk glassaffär, Kennys Gelato
- Externt förråd tillhör bostaden

Välkommen på visning och upplev detta fantastiska läge på plats!

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! tisdag 25 juni, 18:00 - 18:30
Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! torsdag 27 juni, 18:00 - 18:30
Amra Ahmetovic
Ansvarig mäklare

Amra Ahmetovic

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Amra

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Tollare kaj 8, Till salu i Tollare, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad