Kommande bostad

Tollare, Nacka

Tollare kaj 4, 4 tr

  • price tag icon 5 041 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
4 495 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 87 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 041 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 8 (med hiss)
Tollare kaj 4, 4 tr

Njut av sjöutsikt och vackert ljus!

Här behöver du inte välja mellan naturligt ljusflöde och magisk utsikt eller uteplats och innergård. Denna lägenhet erbjuder en unik kombination, där du från lägenhetens öppna ytor ser ut över Lännerstasundet och båtlivet samtidigt som du har direkt access till en stor och bilfri privat inner gård, belägen högt över kajen. Här behöver du inte heller oroa dig för att leta parkering, eftersom du är garanterad en plats med eller utan ladd stolpe, i garaget.

Bostaden har en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Sovrummen vetter mot den lugna uteplatsen och innergården. Ekgolven är genomgående ljuslaserade. Lister, väggar och tak är matt och neutralt vita. Lägenheten har hög standard på material som vitvaror, klinkergolv i hall, fönsterbänkar i sten och helkaklat badrum. Det finns inget renoveringsbehov då lägenheten bebotts i endast två år.

Hallen är ljus och rymlig och här finns gott om plats bakom skjutdörrar och hörn-väggen som döljer dagliga ytterkläder från de öppna ytorna. Gången från hall till badrum kan med fördel användas för smart förvaring.

Badrummet är helkaklat och har golvvärme och handdukstork. Duschväggarna är infällbara. Här ryms tvättmaskin, torktumlare och tvättkorgar under den generösa bänkytan där rymliga överskåp slukar handdukar och övriga attiraljer som inte ryms i kommoden eller badrumsskåpet. Här finns plats för ett stort badkar och ytterligare förvaring, vid behov.

Köket är mycket praktiskt. Här finns gott om skåp och bänkutrymme för den som gillar kulinariska utsvävningar och bak. Här finns en hel kyl och frys, ett stort skafferi, induktionshäll, varmluftsugn och diskmaskin av hög standard. Köksskivan i grå laminat och vitt kakel längs med.

Det större sovrummet huserar idag en 220 cm bred säng samt stora och djupa garderober med skjutdörrar.Det mindre sovrummet är välplanerat och rymmer idag en familjesäng, garderob, förvaring och ett skrivbord.

Den öppna ytan har en naturlig alkov för soffgrupp och rymmer vidare både matplats och andra sociala ytor. Säljaren har haft planer på att skapa ett tredje sovrum om 8 kvm, där matplatsen är idag.

Uteplatsen har ett västligt läge och rymmer både sittgrupp, planteringar, grill och en avgränsad del för studsmatta. Den avgränsade och bilfria Innergården är lugn och trygg och uppskattas av alla generationer.

På Tollare Kaj är det helt okej att gå med badrock för ett bad från badbryggan, sommar som vinter. Här finns även berömd glass från Kennys Gelato och mysiga Restaurang Bruket. Kajen leder till vackra promenadstråk längst Lännerstasundet. Åt ena hållet nås Restaurang Old Smoke house och Boo-Badet. Åt andra hållet finns båtplatser, en liten strand, branta stigar och hemliga bergshällar. Gångbron över vattnet leder till Mårtens Holme och små badplatser i alla sollägen.

Två hissar upp nås Tollare Torg med service som gym, frisör och närlivs. Där går även direktbussen till Medborgarplatsen. Vidare ner mot Tollare Folkhögskola finns en stor fotbollsplan och större lekplatser samt utegym. Både skolor, idrottshall och förskolor på tryggt gångavstånd.

Föreningen är stabil och har fantastiska faciliteter som sätter guldkant och underlättar livet. Utöver den garanterad parkeringsplatsen och laddstoplen finns stora och lättillgängliga förråd, festlokal, bastu, gästlägenhet och gott om cykelförvaring.

-Högt läge direkt över Tollare Kaj intill Lännerstasundet
-Det finns en garanterad garageplats, laddstolpe tillgänglig
-Rymlig uteplats, cirka 11 kvadratmeter
-Ett större och ett mindre sovrum mot lugn innergård.
-Ljust och välplanerat.
-Öppen planlösning.
-Sjöutsikt.
-Stabil förening med stort parkeringshus, gästlägenhet, relaxrum, bastu, festlokal, förråd och cykelförvaring.
-Möjlighet till ytterligare ett rum.
-Stenkast från ångbåtsbryggan, badbryggan, Mårtens holme, Kennys Gelato, Restaurang Bruket och hissarna till Tollare Torg med närservice och direktbuss.

Intresseanmälan
Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Tollare kaj 4, 4 tr, Kommande i Tollare, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad