Såld

Tollare, Nacka

Tollare kaj 12, 7 tr

Slutpris: 7 500 000 kr

Tollare kaj 12, 7 tr

Panoramautsikt över Lännerstasundet! 3 rum och kök med inglasad balkong i bästa läge

Panoramautsikt över vattnet från vardagsrum, sovrum och balkong. Perfekt gavelbostad näst högst upp i huset i ett insynsskyddat läge med skog och vatten som granne. Perfekt bostad för familjen som vill ha två sovrum eller paret som såklart vill ha bekvämligheten och lyxen med ett extra rum. Bättre kan du inte bo i området. Ljusinsläppet är magiskt från fönster åt två håll och likaså solläget på den stora balkongen som är på hela 18kvm. Bostaden måste upplevas på plats!

- Garanterad garageplats

Vacker sjöutsikt från balkong och fönster i fil mot Lännerstasundet. Bostaden har en social och trevlig planlösning där du kan njuta av vattnet och båtarna från vardagsrum och balkongen. I föreningen finns bra faciliteter i form av festlokal, bastu, övernattningslägenhet samt generöst med cykelförvaring. Garanterad garageplats.

Bostaden har en genomtänkt planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående laserad ek, snyggt klinker i hall och helkaklat badrum. Fönsterbänkar i ljusgrå sten och vitmålade tak och väggar i vitt. Generöst kök med stilrena materialval i form av bänkskiva i svart kvartskomposit, vitvaror av hög kvalitet där det finns kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn och diskmaskin. Badrummet är stilrent och generöst där det idag finns en praktisk tvätthörna med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan. Fin kommod, wc och duschhörna. Självklart finns det komfortgolvvärme i badrummet och handdukstork. Två välplanerade sovrum med gott om klädförvaring, i båda sovrummen vaknar man upp till den fantastiska sjöutsikten. Från sovrum 2 och köket som ligger i gavel har man ett ytterligare fönster som ligger i ett skyddat läge mot skogen. Den inglasade balkongen på 18kvm ligger i bästa söderläge där man njuter av en hänförande utsikt året om, tack vare inglasningen, trägolvet och en stationär infravärmare får man ett behagligt klimat även på vintern. Kom på visning så berättar jag mer!

- Belägen precis intill kajen

- Inglasad balkong som enkelt kan öppnas upp helt

- Två bra sovrum

- Ljus och väldisponerad bostad

- Öppen planlösning

- Hänförande sjöutsikt

- Bra faciliteter i föreningen såsom övernattningslägenhet, relaxrum med bastu, festlokal, cykelförvaring och ett stort garage

- Yteffektiv 3 rok 7 tr upp

- Ångbåtsbrygga med båtar till stan och skärgården precis intill porten, badplats, brygga över till Mårtens holme, restaurang och magisk glassaffär - Kennys Gelato

- Extra förråd i huset

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tollare kaj 12, 7 tr, Såld i Tollare, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad