Såld

Tollare, Nacka

Tollare Ängsväg 24

Slutpris: 2 600 000 kr

Tollare Ängsväg 24

Magisk 2:a i Tollare med perfekt planlösning och rymlig balkong!

En magisk 2:a i den eftertraktade stadsdelen Tollare, med en genomtänkt planlösning som måste upplevas på plats. Denna bostad på 54,5 kvadratmeter är väldisponerad och erbjuder en öppen planlösning som förenar vardagsrum och kök. Det bästa är att detta harmoniska utrymme sträcker sig vidare ut till den mysiga balkongen, som blir en naturlig förlängning av vardagsrummet.

Det är enastående att bo i detta område, där du har naturreservat som granne, vattnet inom räckhåll och trevliga restauranger och caféer i närheten. Det är en plats där magin i vardagen verkligen kan upplevas.

- Källarförråd ingår på ca 4 kvm
- Parkeringsplats finns att tillgå
- Perfekt disponering med halvöppen planlösning
- Stort sovrum
- Gott om förvaring
- Stor balkong
- Nära till naturreservat
- Stenkast till buss, når slussen på ca 20 min

När man kommer in i bostaden välkomnas man av en generös hall som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt goda förvaringsmöjligheter. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i halvöppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som enkelt rymmer soffa, tv och ett matbord för 4-6 pers med möjlighet för större middagsbjudningar. Från detta utrymme når man bostadens stora balkong. Balkongen är stor nog för både bord, stolar, växter och en liten soffa i ena änden.

Köket erbjuder goda arbets- och förvaringsutrymmen. Ljusa skåpsluckor och bänkskiva i ljusgrå laminat. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, inbyggd micro, varmluftsugn, integrerad diskmaskin och induktionshäll. Naturlig och bra matplats för 4-6 pers.

Bostaden har ett stort masterbedroom med goda garderobsutrymmen och som rymmer en större dubbelsäng med nattduksbord.

Stort och fräscht badrum i tilltalande färger med ljust klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, dusch som skärmas av med en glasvägg, handfat, handdukstork, dimmer, golvvärme samt tvätt och torktumlare. Arbetsbänk ovan maskinerna och överskåp. Plats finns för badkar.

Detta är en fantastisk bostad som ni inte får missa. Varmt välkomna på visning.

Thomas Jonasson
Ansvarig mäklare

Thomas Jonasson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Thomas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad