Såld

Tollare, Nacka

Tollare Ängsväg 24, 4 tr

Slutpris: 3 300 000 kr

Tollare Ängsväg 24, 4 tr

Högst upp i huset finner ni denna vackra och väldisponerade 2a. Soldränkt balkong och enkelt med bil

Högst upp i huset finner ni denna vackra och väldisponerade 2:a i populära Tollare med en soldränkt balkong i bästa söderläge. Måste upplevas på plats. Enkelt att äga bil i denna förening!

Bostaden är väldisponerad på sina 53 kvm med en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök där man samtidigt har utgången till den magiska balkongen som blir en förlängning av vardagsrummet. Balkong i soligt söderläge. Fantastiskt område där man bor granne med natur, vatten och trevliga restauranger och fik.

- Stor och fin köksö
- Källarförråd ingår på ca 4 kvm
- Parkeringsplats finns att tillgå
- Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och garderobsvägg
- Perfekt disponering med halvöppen planlösning - Gott om förvaring
- Stor balkong
- Stenkast till buss, når slussen på ca 20min

När man kommer in i bostaden välkomnas man av en generös hall som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt goda förvaringsmöjligheter. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket med stor och fin köksö som delar av ytorna. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som enkelt rymmer soffa, tv och matplatser både vid köksön men också om man skulle vilja ha ett bord bredvid går det. Från detta utrymme når man bostadens stora balkong. Balkongen är stor nog för både bord, stolar, växter/odlingar och en liten soffa.
Köket erbjuder goda arbets- och förvaringsutrymmen. Ljusa skåpsluckor och bänkskiva i ljusgrå sten. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, inbyggd micro, varmluftsugn, integrerad diskmaskin och induktionshäll. Stor köksö med bra skåpsutrymmen, fantastiska arbetsytor och också gott om plats för att äta.
Bostaden har ett stort sovrum med plats för en dubbelsäng och en praktiskt installerad garderobsvägg som sväljer kläder.
Stort och fräscht badrum i tilltalande färger med ljust klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, dusch med badkar, handfat, handdukstork, dimmer samt kombinerad tvätt och torktumlare. Arbetsbänk ovan maskinerna och överskåp.
Detta är en fantastisk bostad som ni inte får missa. Varmt välkomna på visning.

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tollare Ängsväg 24, 4 tr, Såld i Tollare, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad