Såld

Södermalm - Hornstull, Stockholm

Tobaksspinnargatan 1, 2 tr

Slutpris: 3 500 000 kr

Tobaksspinnargatan 1, 2 tr

Charmig funkispärla med närhet till allt!

ACCEPTERAT PRIS! Presenterar en väldisponerad etta med närhet till såväl stadspulsen som grönskande parker och vackra promenadstråk längst vattnet. Bostaden är i genomgående fint skick med välbevarade 30-tals attribut som vackert fiskbensmönstrad ekparkett och spöjsade fönster med spanjoletter. De stora fönsterna ger ett fint ljusinsläpp och den generösa takhöjden en härlig rymd. Det luftiga allrummet är lättmöblerat och här finns plats för säng och soffa med tillhörande möblemang. Det smakfulla köket förser dig med bra förvaringsmöjligheter och fin plats för matbord för 4 personer. Badrummet är helkaklat och utrustat med badkar. Till sist en välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder och en inre möblerbar hall med plats för hemmakontor om så önskas. Bostaden har utmärkta förvaringsmöjligheter i två garderober. För dig som önskar ytterligare förvaring finns dessutom ett vindsförråd. Sammantaget en mycket trivsam bostad som passar utmärkt för såväl ensamhushåll som par. Välkommen hit för att trivas!

Elegant fastighet anno 1930 belägen på en lugn och tyst gata. Brf Hörnhuset är en äkta bostadsrättsförening som upplåter 50 lägenheter med bostadsrätt, 3 lägenheter med hyresrätt och 1 hyresrättslokal. Föreningens adresser är Högalidsgatan 25 och Tobaksspinnargatan 1. Den totala bostadsytan är 2644 kvm varav 189 kvm avser hyreslägenheter och den totala lokalytan är 320kvm. Föreningen äger marken. För medlemmarna finns tvättstuga, cykelförråd och en gemensam innergård med utemöbler.

Med sin kreativa atmosfär har Hornstull kommit att bli ett av Södermalms trendigaste områden. Här finns vatten, badmöjligheter och grönområden inpå knuten med Tantolundens parkliv och Bergsunds strands vackra vyer. Långholmens natur och badmöjligheter finns några minuters promenad bort. Hornstulls galleria erbjuder nischade butiker, matvarubutiker och ett flertal restauranger och barer med gemytlig atmosfär. Guldkorn som inte bör missas är Lasse i parken, Tjoget, Bistro Barbro, Käk och Laika. Missa heller inte kvartersbion Bio Rio med historiska lokaler vid Hornstulls Strand. Här är valmöjligheterna många! April till och med september kan du hänga på Hornstulls marknad, där kan du både hitta ett och annat loppisfynd och äta gott från foodtrucksen. Här är kommunikationerna utmärkta med tunnelbanans röda linje och flera busslinjer.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tobaksspinnargatan 1, 2 tr, Såld i Södermalm - Hornstull, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad