Såld

Södermalm, Stockholm

Tjustgatan 4, bv

Slutpris: 2 850 000 kr

Tjustgatan 4, bv

Stilren och väldisponerad 30-tals etta i fantastiskt läge på Södermalm!

Med ett fantastiskt läge på Södermalm finner du denna stilrena och väldisponerade 30-tals etta med spröjsade fönster och fint ljusinsläpp. Genomgående trivsam bostad med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Välkomnande hall med plats för avhängning samt övrigt önskat möblemang. Vidare nås det ljusa och luftiga rummet med plats för såväl soffgrupp som säng med tillhörande sängbord samt övrigt önskat möblemang. Stort fönster som skänker extra ljus till rummet. Stilfullt renoverat kök med vitkaklade väggar, arbetsbänk i trä samt vita skåpsluckor som erbjuder gott om förvaring. Fullt utrustat med gashäll, fläkt, delad kyl och frys samt integrerad ugn och micro i rostfritt utförande. Plats för matbord intill fönstret som bidrar med extra ljus till rummet. Helkaklat badrum utrustat med dusch, toalett samt tvättställ med spegelskåp ovan. Till lägenheten finns nyttjanderätt till ett källarförråd. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål. Välkommen hit för att trivas!

Som medlem i Brf Ritbesticket är det lätt att trivas. På vinden finns en gemensam terrass med utsikt över omgivningen, en i varje port. Terrassen i bästa sydvästläge har stolar och bord. I källaren finns lägenhetsförråd och gemensamma utrymmen som tvättstuga samt cykelförråd. Föreningen har en trevlig festlokal med övernattningsmöjlighet. Föreningen har ett utmärkt läge på Södermalm, med bara några minuters promenad till Medborgarplatsen, Skrapan, flera gym och flertalet restauranger. I husen runt omkring finns både indonesisk, vietnamesisk och en pizzeria samt bageri med café. I Rosenlundsparken finns det solstolar året runt, lekplats och basketplan. Tunnelbana och pendeltåg finns inom 5 minuters gångavstånd. Buss 66 och 57 trafikerar området.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tjustgatan 4, bv, Såld i Södermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad