Såld

Södermalm, Stockholm

Tjustgatan 4, 5 tr

Slutpris: 3 100 000 kr

Tjustgatan 4, 5 tr

Ljus och välplanerad etta med solig balkong!

Med ett fantastiskt läge på Södermalm finner du denna charmiga etta med tilltalande burspråk i en 30-tals fastighet. Högt belägen på våning 5 av 6 får du ett härligt ljusinsläpp till både balkong och burspråk. Väldisponerade ytor och genomgående fin färgsättning i grått, vitt och sand. Trevlig, välkomnande hall med plats för både avhängning och garderob. Väggarna är målade i ljus snygg sandfärg och golvet har stora klinkers i matt grå ton. Vardagsrummet/allrummet har plats för såväl soffgrupp som sovavdelning med plats för dubbelsäng och tillhörande garderob. Här finns stora spröjsade fönster i burspråk som ger ett härligt ljus till rummet. Stilrent och modernt kök med grå bänkskiva och matchande grå kakel. Stora beslag i matt stål och infällda spotlights över arbetsytan. Gasolhäll och ny kyl och frys (2020). Ljus och trevlig matplats med dubbeldörrar ut mot balkongen som har trädäck och plats för mindre soffgrupp. Det helkaklade badrummet med vita väggar och sandfärgad klinkers har både hand- och regn-dusch. Flera överskåp med spegeldörrar som ger ljus och extra rymd. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Som medlem i Brf Ritbesticket är det lätt att trivas. På vinden finns en gemensam terrass med utsikt över omgivningen, en i varje port. Terrassen har stolar och bord. I källaren finns lägenhetsförråd och gemensamma utrymmen som tvättstuga samt cykelförråd. Föreningen har en trevlig festlokal med övernattningsmöjlighet. Föreningen har ett utmärkt läge på Södermalm, med bara några minuters promenad till Medborgarplatsen, Skrapan, flera gym och flertalet restauranger. I husen runt omkring finns både indonesisk, vietnamesisk och en pizzeria samt bageri med café. I Rosenlundsparken finns det solstolar året runt, lekplats och basketplan. Tunnelbana och pendeltåg finns inom 5 minuters gångavstånd. Buss 66 och 57 trafikerar området.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tjustgatan 4, 5 tr, Såld i Södermalm, Stockholm Planlösning från Tjustgatan 4, 5 tr, Såld i Södermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close