Såld

Stockholm

Tjustgatan 2, 4 tr

Slutpris: 2 500 000 kr

Tjustgatan 2, 4 tr

Välplanerad och ljus 30-tals etta i fantastiskt läge på Söder - Vindsterrass i föreningen!

Med ett fantastiskt läge på Södermalm finner du denna charmiga och välplanerade 30-tals etta. En bostad som erbjuder väldisponerade ytor och genomgående fin färgsättning med ljusa väggar och golv. Välkomnande hall med plats för avhängning. Vidare möts man av ett ljust och luftigt vardagsrum med gott om plats för önskad interiör, dessutom en praktisk sovalkov med förvaring undertill. Därefter nås det fina, ljusa köket med goda förvaringsmöjligheter bakom vita skåpsluckor och ett fint ljusinsläpp från fönstret. Till sist ett helkaklat badrum i vitt utrustat med dusch, toalett, tvättmaskin, tvättställ med spegelskåp ovan samt handduksvärmare. Dessutom finns nyttjanderätt till ett vindsförråd. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Som medlem i Brf Ritbesticket är det lätt att trivas. På vinden finns en gemensam terrass med utsikt över omgivningen, en i varje port. Terrassen har stolar och bord. I källaren finns lägenhetsförråd och gemensamma utrymmen som tvättstuga samt cykelförråd. Föreningen har en trevlig festlokal med övernattningsmöjlighet. Föreningen har ett utmärkt läge på Södermalm, med bara några minuters promenad till Medborgarplatsen, Skrapan, flera gym och flertalet restauranger. I husen runt omkring finns både indonesisk, vietnamesisk och en pizzeria samt bageri med café. I Rosenlundsparken finns det solstolar året runt, lekplats och basketplan. Tunnelbana och pendeltåg finns inom 5 minuters gångavstånd. Buss 66 och 57 trafikerar området.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tjustgatan 2, 4 tr, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad